torsdag 23 november 2017

Måsten i los angeles

Med Ving kan du välja mellan över spännande storstäder. Välj själv när du ska resa och hur länge du ska vara borta. Ständigt lika populära New York. Boka flyg- och hotellpaket här.


Spara upp till med Agoda! Det tar liksom aldrig slut.

När alla turistmåsten bortom hysteriska Hollywood Boulevar där kändis-imitatörer och prånglare slåss om din uppmärksamhet, öppnar sig en oändlighet av saker att se och göra. Los Angeles är en stad att bli inspirerad av om och om igen. Samtidigt så finns den vackra naturen i närheten där du både kan njuta av utsikten eller själv vara en del av det storslagna med vandringar. Passa på att finansiera en del av din resa genom att t ex uppgradera garderoben.


Utbudet är stort och kvalitén är ofta bättre än hemmavid. Passa samtidigt på att ta en mäktig selfie med dig själv och Hollywood-skylten i bakgrunden! Chateau Marmont – klassiskt hotell och resturang med nästan hundraprocentig chans på kändisspotting.


Jag har varit där en gång tidigare och ser fram emot att nu få visa runt Tobias och barnen.

Kommer ha bil så finns läge för några dagsturer etc. Sevärdheter i Kalifornien: Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Kalifornien, USA på TripAdvisor. Det finns två olika centra, huvudcentrum är på Grand Avenue och här finns en stor presentaffär och ett kafé.


The Geffen Contemporary, det andra centret, ligger i Little Tokyo och har större verk och installationer. Vi tipsar om fem gröna ställen, långt ifrån isbergssallad. Hit tar sig trendspanarna för att lära sig det senaste om raw food och gröna smoothies– och lokala farmers markets är där du bör vara. Jag vill gärna tipsa om att ”skyskraporna” är ingenting att gå i, inte heller förorterna.


Det ända som var värt att kolla på är själva då walk of fame och sedan Beverly hills. När du kommer till Beverly hills så kommer det vara en stor och lång gata fullt med lyxiga butiker. Amerikanerna kan det här med parker.


Trädgårdarna ligger i enorma Griffith Park, som är värd ett besök i sig, så packa med några smörgåsar och utforska omgivningarna! Sedan jag var liten har jag drömt om att få resa till USA. Man förstår varför det är hit så många drömmer sig bort. Solen skiner, de vackra stränderna, Hollywood och shoppingen.


Här finns något för alla! Reseguidens medlem Elin, alias elinegdar, guidar här till sitt Los. Runt om i centret finns det gott om restauranger och barer med ett stort utbud efter olika prisklasser och smaker.


Men för att hinna uppleva allt som finns längs vägen rekommenderas minst två övernattningar.

Optimal tid är en vecka. Det lättaste sättet att se Highway 1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg