torsdag 16 november 2017

Brillo bageri

Gör en enkel onlinebokning hos din optiker redan idag. Synvård till rätt pris! Få ett icke-bindande synprov. Hitta din närmsta Specsaversbutik. Vi finns närmare än vad du tror.


Vi förhandlar så att du slipper.

In our shops you will find newly baked brea and pastry. Everything is made from ecological flour. Bolaget har anställda, snittlönen har ökat 0. Verksamhetsbeskrivningen för. Bageri Brillo ökade sin omsättning med 18. Stockholm, Sverige på TripAdvisor.


Här handlar du inte bara bröd och bakverk på ekologiskt mjöl, utan också färdiga rätter, glass och olika drycker. Bageriet leds av den guldbelönade bagaren Håkan Johansson. Men från och med nästa vecka öppnar bageriet en publik kafédel med uteservering mot vattnet.

Jag gillar idén med att bli den lokala bagaren på torget, och att man ska kunna köpa sina livsmedel och sitt bröd lokalt, säger han. I dagsläget håller lokalerna på torget på att förvandlas till det nya bageriet. Att Brillo sen även är slang för salongsberusad på italienska kan vara för att man skiner och strålar lite extra i det tillståndet.


Startfältet från bageriet består av Kim Lun Tobias Henke och Ellen Käck som alla tävlar i Svenska Mästerskapen för professionella bagare. Så redan innan vi klivit in genom dörrarna är ansatsen och ambitionsnivån hög. Tidigare i år togs skylten bageri Brillo ned vid Tullhus på Skeppsbron och i stället naglades Skeppsbro bageri fast på fasaden. Här finns allt från pizza och espresso till delikatesser och blommor. Taverna Brillos stora matsal omges av barer och butiker.


Bagare Håkan Johansson, Brillo Bageri. Pizzetta är som en matigare pizzabit. Dock så ska man vara snabb då det tar slut VÄLDIGT fort! Det förstår jag, det finns ju inget godare än en alldeles nybakad pizza!


Stans godaste croissant. Jag har dock varit avvaktande till stället då de haft stora problem med bla servicen enligt kompisar som varit där och vad jag läst på diverse forum. Här kan man både äta och fika med utsikt över vattnet. Både bröd och bullar bakas på plats och sittplatser finns det gott om. Jamen vi kör på med lite mer jul när vi ändå håller på.


Att få baka med en världsmästare är få förunnat.

Juryns motivering till vinsten löd: Med en imponerande hantverksskicklighet förstärkt av teknisk kreativitet på högsta nivå skapades utsökta bakverk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg