tisdag 21 november 2017

Tjärat hampasnöre

Tjärat hampasnöre

De tjärade snörena används traditionellt till sjömansarbeten, tagling och knopar men är även populära till makramé, dekorationer, servettringar, inbjudningskort, trädgårdsarbeten och. Det tjärade snöret har en underbar doft och lång hållbarhet. Repbutiken har ett stort utbud av tjärade snören och rep. Behandlingen med tjära ökar repets hållbarhet mot ljus och fukt.


Ett tjärat rep är mer beständigt utomhus än ett obehandlat rep. Tjärmärling används till olika marina applikationer, pyssel och hobbyverksamhet. Extra prima hampasnöre som är tjärat.


Kan användas som dekoration, sjömansarbete m m. När du köper Rep och snöre kan du vara säker på att du får en bra vara till ett bra pris. TJÄRAT HAMPSNÖRE EXTRA PRIMA. Märling tjärad 2mmx110m från Hjertmans. Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser.


Tillverkad av ungersk kvalitetshampa. Paketsnöre, filmgarn, bindgarn, murarsnöre, sisalgarn, tjärad hampa. Poly-Produkter har det mesta i sitt sortiment. Hampasnöre av tjärat hampagarn.


Fin till både dekorationer och som bruksrep. Passar även fint som bordsdekoration runt servetter mm med härlig doft av tjära. Tjärad syntetisk Hampex-fiber.


Tjärat hampasnöre

Högkvalitativt tjärat hamparep i längder om mellan - meter med en ljuvlig doft av trätjära. Perfekt för dekorationer, lister eller olika rep- och knoparbeten. Köp trappräckslina online. Repet finns i sex olika. Fraktfritt över 500:-, 1-dagars leverans, 1års garanti.


Vi tillverkar dörrar, fönster och måttbyggda kök. Deeper Night Cover Orange Pris 19kr Baspris 24kr. Mer handgjort än så här blir det inte. Det blev en lyckad rörelse, så lyckad att den finns.


Visar 1-av objekt. Holme Baits Nyhetsbrev. Du kan avbryta prenumerationen när som helst. Här finner du exempel på vimplar för alla tillfällen.


Till kalaset, julgranen, båthuset eller barnrummet. Gjorda för hand av återvunna tapeter. En av nackdelarna med tågvirke av hampa att hampan är känslig för röta och måste behandlas med tjära.


Den kallas då drevgarn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg