tisdag 21 november 2017

Inredning vardagsrum 2016

Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! Hos Newport hittar du ett brett sortiment av tidlös inredning från välkända varumärken.


Shoppa inredning online med snabb leverans. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.

Guldblänk och gröna växter är också populära inslag. Kaktusen, äkta eller guldfärga sticker ut bland inredningsutbudet. När vi först började renovera så sökte jag mycket inspiration men hittade väldigt lite på just suterränghus. Så jag tänkte bjuda på lite av allt då jag älskar inredning och design av alla slag. Här kommer exempel på mysiga vardagsrum.


Samt en förklaring till varför just dessa vardagsrum har det där lilla extra! Ombonat vardagsrum med rustik touch. Mjuka jordfärger, en fluffig matta och massor av mjuka kuddar och filtar som ger rummet mönster.

Ett enkelt knep för att liva upp ett kallt, tråkigt vardagsrum är att lägga till lite färg och mönster. På ett kick får vardagsrummet intrycket av att vara lite mer ombonat och mysigt. Dessutom kan du addera färg och mönster i vilken form som helst – helt enligt tycke och smak.


Skogen blir en vacker bakgrund med fototapet. Det är så kul att se hur. Var kan man få mer inspo än från Instagram vardagsrum ? Just vardagsrum florerar flitigt via Instagramhemmen på Instagram.


Inred vardagsrummet i vackra pastelltoner som rosa, turkos, grönt och lila. Möbler med svarta detaljer och vackra prints ger inredningen ett läckert uttryck. Fyll på med gröna växter och fina snittblommor som går i rummets färger. Var du kan placera en eldstad i just ditt hem och vilken modell som funkar bäst för er beror mycket på byggnadskonstruktionen, inte enbart på var du tycker att det vore fint att ställa den eller vad som vore snyggt mot inredningen.


Lägst priser på Nätet Spara pengar här! Jag har läst någonstans att det största varumärket inom inredning i Sverige är House Doctor. Vet inte om det stämmer men det skulle inte alls förvåna mig.


Så när det släpps nya pressbilder så är det många som är nyfikna och förväntansfulla. I vissa bostäder utgör vardagsrummet enbart en plats som är avsedd för att titta på TV, och som med andra ord har en bekväm soffgrupp som central pjäs, medan vissa har ett vardagsrum som är avdelat för att fylla olika syften.

Vardagsrum ser förstås olika ut i olika hem. Royal Design tipsar om hur du enkelt inreder vardagsrummet till vardagsrummets hjärta. Designers och deras kunder kommer alltid att uppskatta praktiken och skönheten, komforten och funktionaliteten hos både hela inredningen av bostadslokaler och varje inredning i synnerhet. Soffan – bästa hänget.


Låt oss beskriva de viktigaste trenderna i byggnaden av lokalerna, varav vardagsrummet upptar en av dominerande ställena. Marie-Antoinette med måtta – eller skogsmulle de luxe. Sköna hems inredare guidar till två skilda trender bland vårens nyheter för vardagsrummet. Vi har samlat vardagsrum som vi gärna hade kurat in oss i med en varm kopp te och en bra bok.


Materialvalen är nyckeln bakom den varma och mysiga känslan i ditt hem. Satsa på material som sammet och stickat men även naturliga material som trä. I min kategori Inspiration – vardagsrum här på inredningsbloggen Hemtrender har jag samlat en av blandning av inspirerande hem, nyheter, inredningstrender och inredningstips. En mix av skandinavisk design med inredning för ditt vardagsrum.


Målade väggar och tapetbeklädda. Minimalistiskt till eklektiskt. Ett gigantiskt vardagsrum med oändliga inredningsmöjligheter är få förunnat, särskilt i storstaden där smarta och genomtänka lösningar är högst nödvändiga. Vi är två systrar med ett brinnande intresse för dansk inredning och design som håller till på västkusten.


Ta en kik på vår sida! Låt insiprationen flöda och hitta mysiga soffor, fåtöljer soffbord och belysning som passar in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg