onsdag 29 november 2017

Flexibel ljuddämpare

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Produkterna omfattar raka, böjda och lågbyggda ljuddämpare som passar perfekt för allt från mer eller mindre aggressiva miljöer. Ljuddämpare, avgassystem, avgasrör. Lindabs ljuddämpare är det optimala valet när du söker efter den perfekta balansen mellan storlek, energiförbrukning och ljuddämpning. Välkommen till Lindsells AB!


Certifierad energiexpert, energideklaration och ACF i Malmö, Lund och Helsingborg.

Ytterhölje av polyetenplast. Särskilt i de låga oktavbanden är ljudabsortionen god. Köp produkter för ventilation, fläktar, värmeåtervinning och radonsanering på faktura. Välj i listan till vänster 6mm eller 9mm länd på ljuddämparen. OBS kvaliten Lågprissystemen som i dag kommit in på marknaden håller inte alls den kvaliten vi har på våra ventilations produkter.


I vårt sortiment hittar du flexibla ljuddämpare , fasta ljuddämpare i galvad plåt och rostfria ljuddämpare. Den flexibla kanalljuddämparen är böjlig och levereras komprimerad men skall dras ut till full längd för bästa ljudabsortion. Standardlängd m utdragbar till m. De cirkulära och rektangulära ljuddämparna till ventilation är uppbyggda av en ytter- och en innermantel.

De rektangulära ljuddämparna är bra för utrymmen med krav på låg bygghöjd men samtidigt är det våra bästa ljuddämpare med avseende på just bästa möjliga dämpning av ljudet. Nu är det slut på att krypa i trånga utrymmen och isolera eller att beräkna längder och böjar. Ett standardtillbehör som ska finnas i varje installatörs bil. Alltid redo och till hands. Nackdelen med flexibla är att dom dämpar sämre (läcker ut ljud genomn höljet) och är inte dom bästa att köra en rensviska igenom.


Riktiga ljuddämpare dämpar bättre, fungerar som en del av kanalen och är därmed lättare att rensa med viska. Den har mycket god ljudabsorption i låga frekvensområden. Aku-Comp kan med fördel användas som ljuddämpade anslutning mellan don och kanal. Med års utveckling och produktion i egentillverkade maskiner så vet vi allt som är värt att veta om flexibla kanaler. Använd fast eller flexibel ljuddämpare för att dämpa ljudet i ditt ventilationssystem.


De cirkulära ljuddämparna till ventilation är uppbyggda av en ytter- och en innermantel. Mellanrummet är fyllt av mineralull och fibermedryckning förhindras genom att exponerade ytor är filtbeklädda. PPU Slang för oljedimma. Billigare och bättre alternativ till dyra ljuddämpande luftdon. Beskrivning En flexibel ljuddämpare sammansatt av olika rördelar.


APK-slang i en dimension. Böjlig flexibel ljuddämpare för anslutning till ex vis tilluftsdon, eller som ljuddämpare där en rak är svår att ansluta. Köp flexibel ljuddämpare till ventilationen hos ventilation.

Stort sortiment av flexibla ventilationsljuddämpare. Beställ ljuddämpare till ventilation billigt på nätet hos ventilation. Flexibel kanalljuddämpare.


Besöker du vår websida så godkänner du detta! DRL ljus i flexibel design. Klicka här för mer info om vår integritetspolicy. Lägg till en bevakning så meddelar vi dig så snart varan är i lager igen.


RD flexibla kopplingar tillverkas av polyetylenplast. De isolerar motorn elektriskt från axelsystemet och kan därför förebygga korrosion. Vidare kan de resultera i minskade vibrationer och mindre oljud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg