fredag 28 juli 2017

Skribent sökes 2017

Skribent sökes 2017

Du kommer att få mycket ansvar, och vi kör på learning by doing-mentaliteten, så det krävs att du inte är rädd för utmaningar. Musikälskare sedan liten skit … Fem album man måste ha i samlingen? Oasis – (What’s the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem – The. Metrojobb hjälper dig till nästa steg i karriären.


Skribent sökes 2017

Här hittar du lediga tjänster över hela landet – och även utlandsjobb! Sök ditt drömjobb idag! Hos oss står teknisk dokumentation i fokus.


Vi söker både juniora och seniora medarbetare. Dra nytta av ditt nätverk och ro hem ditt nya jobb. Har vi någon duktig skribent här bland våra medlemmar i klubben, som är duktig på att skriva,. Ditt medlemskap är gratis och det kan sägas upp när som helst.


Vi ser till så att det ständigt kommer in nya textuppdrag och du får gärna skriva så att tangenterna sprutar. Det är du själv som avgör hur många texter du har tid och lust med. TripsByTips belönar flitiga skribenter med en bonus. Elevassistenterna är anställda med uppehållstjänst,.


Stockholms stad 1recensioner. Låtskrivare sökes - Jag betalar Logga in för att följa detta. Nördliv består av ett kollektiv att engagerade individer - alla med sin egen unika tillgång. Vi ger er recensioner, podcasts, krönikor, guider och mycket mer.


Vi önskar att artiklarna ska vara mellan 5-6ord - lite valfritt. All research och vad ni ska skriva om ligger vi bakom. Ni genomför bara själva skrivandet. Scenkonstguiden söker nu gästskribenter inför vintern. Tillsammans med Seekly är vi på jakt efter en duktig skribent som har ett brinnande intresse för skriva inom varierande ämnen.


Om tjänsten Du ska skriva relevanta och inspirerande texter utifrån teman och kampanjer samt bildsätta dem åt oss och våra kunder. Frilansare sökes till frilansjobb i Sverige inom webbutveckling, marknadsföring, copywriter, skribent m. Mer om att bli frilansare och jobba hemifrån. Vad blir lönen Efter skatt? Lönestatistiken visar bruttolön per månad för en Teknisk skribent inom författare. Skribent sökes Förmedling av jobb och tjänster.


Arvid Lindmanfondens styrelse har beslutat att utlysa stipendier för unga skribenter. I ansökan till Lindmanfondens styrelse ska ämnet preciseras, liksom tänkt media för publicering och finansiella detaljer. En personbeskrivning bör också ingå. De bästa lediga jobben i Trovit. Nya medarbetare till vår redaktion sökes.


Läs detta och sprid det gärna, så är chansen större att du får läsa bra artiklar av de bästa skribenterna ! Det blir en win-win-situation och vår tidning kan utvecklas ännu mer. För att bli del av Contentors skribentteam har du genomgått vårt skribenttest med gott resultat. Som ny skribent genomgår du även en utvärderingsprocess för att säkerställa att ditt arbete håller rätt kvalitet och att du fungerar i vårt team.


Skribent sökes 2017

Som skribent hos Contentor arbetar du på distans och har tydliga deadlines.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg