torsdag 20 juli 2017

Årets resmål 2017

Hos oss finns allt från charterresor till kortare cityresor. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Hitta billigaste resan här. Koppla av på semestern.


Njut av mat och dryck. Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen! Bali har utsetts till årets främsta resmål av Tripadvisor. Hos Ving har bokningarna till Bali ökat med procent. Albanien blir årets resmål.


Från skräckdiktatur – till turistfavorit. Madeira blev Europas bästa ö, bästa strandresemålet blev Algarve, och bästa resmålet generellt blev Lissabon, Portugals huvudstad. Anna Bergström har bott i den portugisiska huvudstaden i år , och förstår varför man utsett den charmiga staden till nummer ett.


Årets resmål 2017

Det är inte förvånande. Priset är en del i en satsning som Di Weekend gjort för att lyfta lokala upplevelser utanför storstadsområdena. Nästa år ska man resa till Fiji, Bahamas, Mauritius – eller Skärgårdshavet.


Enligt Time är Skärgårdshavet ett populärt resmål bland finländare, men fortfarande delvis okänd bland utländska turister. Trots att antalet turister i världen blir fler för varje år finns en massa platser där du inte behöver trängas. Ett Europas Nordkorea, säger Per J Andersson, redaktör på Vagabond.


Årets resmål 2017

Finland är även värdland för världsmästerskapen i konståkning och skidor under nästa år vilket säkert bidra till en ökad turism. Charmig, lagom stor stad med perfekt utgångsläge för att besöka någon av de vackra öarna utanför, t. Hvar eller Brac, gör den till ett perfekt sommarresmål. Reseklassiker med twist, långväga paradisöar och kryssningar. Spanien är mer populärt än någonsin, säger Anna Hagberg, presskommunikatör hos Ving. Spanska resmål populära i vinter.


Vintern i Sverige är ofta lång och kall och många väljer att resa till värmen, men vart reser svenskarna? Onlineresebyrån och solreseexperten eBeach. Den snabbast växande destinationen i vinter är Dubai. Ett av årets roligaste, och klurigaste, uppdrag. Här är de mest bokade.


Vi har hittat en bra bredd av resmål och lyckats skaka fram några doldisdestinationer som det är hög tid att upptäcka, utan att för den skull bli krystade i viljan att hitta annorlunda resmål. Vart är det hetast att åka nästa år ? I vinter kan du resa till bland annat Kanarieöarna, Egypten och Dubai. Vinnare detta år blev Salvador Sobral, som representerade Portugal med sitt bidrag Amar pelos dois, och som slutade på 7poäng efter omröstningen. Tyvärr går det inte bra alls för Sverige i årets upplaga och vi återfinns tyvärr inte på någon placering.


Vi säger däremot grattis till vårt grannland Finland som tar sig in på en tredjeplacering. Antal resor (en- och flerdags) efter resmål (land). Idag lockas resenärer hit av enastående vandring i skogar och berg och fina stränder. Resmål , nyheter, restips och fakta om Frankrike. Se väderprognos, karta, forum, om vaccination, boende, hotell, prisbild och valutakurs från omfrankrike.


Årets resmål 2017

Bästa tipsen för din resa till Frankrike. Reportage, bilder och guider till populära resmål. Nyheter och bra att veta om Frankrike. Vi har även hört producenter som pratat om priset. Förra året när röstningen pågick ringde en brand manager för ett av märkena och försökte påverka röstningen, säger Björn Bernhardson.


Kaninens år Metall Yin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg