måndag 10 juli 2017

Samtalsämnen med nya människor

Ett bra sätt att komma i kontakt med människor och hitta nya vänner är att testa en ny hobby. Kanske kan du träffa nya vänner på matlagningskurser, bokcirklar eller sportklubbar. Att engagera sig i en hobby skapar möjligheter för att knyta nya kontakter, då ni har samma intressen och därmed även något att samtala om. Har pratat en stund med en person och en ny gäst ansluter – ta tillfället i akt och introducera dem för varandra om de inte är bekanta. På mingelpartyn är det vanligt att grupper av människor som redan känner varandra står och samtalar med varandra av ren bekvämlighet.


Fastna inte på en plats med en person.

Hur introvert eller extrovert man är varierar och är en skala. Man kan även vara både introvert och extrovert. Ofta föredrar introverta färre, djupare vänskapsrelationer och de går sällan på fest med målet att träffa nya människor. Ett av de kanske största hindren att komma över när man börjar med nätdejting är att kunna prata med nya människor.


Vissa är bekväma med att chatta med främlingar, medan andra inte är det. För att lyckas med nätdejting, men också med dating i verkligheten, så är det viktigt att våga börja prata. Med en repertoar av intressanta frågor kan du styra samtalet så att det blir spännande och roligt för er båda, och på kort tid kan ni på så sätt komma förbi det intetsägande ”jaha, vad jobbar du med ”-snacket. Här får du tips på bra frågor att ställa och samtalsämnen som du kan prata om med din nästa dejt.


Vill du komma i kontakt med mig går det bra att maila på: angelica.

Jag och Annika gick dit tillsammans och jag satt med människor jag aldrig träffat innan. Alla var så fina och vi hade samtal om kejsarsnitt, förlossningar som inte gått som planerat, Bachelor och mycket annat. En fin kväll jag gärna skulle göra om. Det är inte kul att gå och se på band ensam.


Fast akta dig så du inte hamnar med en ny skolkompis gamla gäng – det är inte heller en angenäm upplevelse. Vädret utomhus: Ett uppenbart ämne. Fast det finns en stor risk att det även dödar all framtida kontakt med personen du pratar med. De kan uppfatta dig som tråkig och löjlig.


Men så fort jag är i ett nytt sammanhang blir jag tyst istället. Jag är egentligen inte blyg av mig för jag tycker att jag har lätt att tala med nya människor på tumis eller nåt sånt. Riksdagsledamot Saila Quicklund (M) höll med. En dag senare ändrade Moderaterna uppfattning.


Tillsammans med den politiska majoriteten i Region Jämtland Härjedalen ställde man sig bakom ett uttalande om att kroka arm med Östersund och näringslivet. Fler samtalsämnen för första dejten. Detta var samtalsämnen för första dejten, men självklart finns det mååånga fler. Du hittar till exempel tips på bra frågor att ställa här och här. Och här är tips på vilka samtalsämnen du kanske helst bör undvika.


Vi på Gjuteriet vill självklart hjälpa till med att effektivisera dig och din arbetsplats så här har vi samlat några fakta från Buzzfeed som det lätt kan bli samtalsämnen kring: Visste du att: New York City är längre söder ut än Rom.

Han berättar att han inför en planerad flytt rensade ut hälften av sina böcker. Jag har sparat en hörna där jag kan sitta och äta. Flytten blev dock aldrig av, och i bokhyllorna finns det nu mer utrymme som snabbt fylls på med nya böcker. Ett tips dock som jag använt mycket på vänner och främlingar jag vill lära känna är att utmana dem. Ofta blir det intressant och fina samtal man inte hade räknat med.


Vissa människor är bekväma, inte så begåvade. De här skeletten passar varken in på moderna människor , neandertalare eller Denisovamänniskan, säger han. Han säger att det kan vara en ny art, men tycker att man ska vara försiktig med att anta att det är det. Vi talar inte längre om att neandertalare är en egen art, skild från människan , säger Mattias Jakobsson. Katter i all ära, men man blir lätt dum i huvudet av att dagligen konversera med varelser som inte har annat i huvudet än mat, bollar och krukväxter!


När jag nu ska träffa en hel hög nya människor kan jag äntligen lägga till några samtalsämnen på den listan: Hästar, träns och snygga hovslagare. För några människor är det mer naturligt än för andra att komma på bra samtalsämnen. Ha lite olika samtalsämen du kan prata om. Det kan bli lite tråkigt att sitta och prata om vädret under hela dejten.


Upplagda samtalsämnen kan vara vad man har för interessen eller hobbies.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg