fredag 14 juli 2017

Skribent lediga tjänster

Metrojobb hjälper dig till nästa steg i karriären. Här hittar du lediga tjänster över hela landet – och även utlandsjobb! Sök ditt drömjobb idag! Verifierade arbetsgivare.


Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 57.

Lediga Skribent jobb på Indeed. Sugen att jobba på Topcontent? Bläddra bland våra lediga tjänster just nu.


Du kan alltid registrera dig som skribent hos oss, jobba på distans med flexibla tider! Teknisk skribent till Modig Machine Tool, Kalmar. Vi söker dig som brinner för teknik och vill förmedla detta vidare genom det skrivna ordet.


Låter detta som en tjänst för dig? Vi publicerar löpande lediga tjänster på denna sida.

För de flesta tjänster krävs en akademisk utbildning, och vi söker både dig som nyligen har avslutat din utbildning och dig som fortfarande studerar. För några av tjänsterna , till exempel försäkringshandläggare, räcker det med gymnasiekompetens. Att arbeta som frilansande skribent ger dig möjligheten till en rörlig inkomst.


Vare sig du är student, anställd eller reser jorden runt och vill dryga ut din inkomst är detta en bra möjlighet. Vi arbetar med klienter från inom en rad olika områden och dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att skriva innehåll för klienterna enligt riktlinjer. Här ser du vilka lediga tjänster vi har för tillfället. Välkommen att skicka in din ansökan.


Går du vidare i ansökningsproc. Här kan ni se våra pågående uppdrag samt tillsatta tjänster. Vi hör av oss när vi hittar en tjänst som kan matcha just dina önskemål och kompetenser.


Framtiden arbetar med personaluthyrning av unga talanger i världsklass. Här presenterar vi samtliga av våra lediga tjänster. Tjänster som finns lediga på Hermods just nu. Vi söker ofta personal över hela landet och med många olika inriktningar och professioner.


Som skribent är du nytänkande, självgående och stilsäker. Du gillar att lätta upp komplexa produkttexter om exempelvis tunga värmepumpar, och är bra på att få ur dig texter. Du kan snabbt kan sätta dig in i tekniska produkter och vågar ställa de där ”dumma frågorna” när du intervjuer experter och sakkunniga.

Här kan du hitta och söka de tjänster som är lediga i Region Skåne just nu. Vi arbetar för en fri öppen handel med klara spelregler, både inom och utanför EU. Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att.


Det finns säkert något jobb som passar just dig här. Eller kanske någon du känner. I så fall får du gärna tipsa vidare! Vill du jobba på timmar, vikariera eller letar du sommarjobb?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg