fredag 7 juli 2017

Ccs handkräm therese

Ccs handkräm therese

Fri fakt, bra priser och snabb leverans! Beställ hygienartiklar online - Tingstad. Men utan att tumma på kvaliteten. Spara upp till på Hand Creme.


Fynda dina favoriter eller prova någonting nytt, alltid till ett grymt pris online! Två stycken mjukgörande handkrämer som går snabbt in i huden utan att kännas kladdig, med dofterna aprikos och vanilj. En parfymfri universalkräm som räddar den allra torraste huden. Vattenfri och utan konserveringsmedel.


Krämen gör dina händer mjuka och sköna med naturliga oljor. Therese Lindgren by CCS Hand Cream är en mjukgörande och vårdande handkräm med en doft av vanilj. De mjukgörande handkrämerna har ett nätt format (ml) vilket gör att de är lätta att alltid ha med sig i väskan. Aprikosfärgad tub: handkräm med doft av aprikos.


Rosafärgad tub: handkräm med doft av vanilj. Handkrämen är skonsam och återfuktar huden på djupet. Hon valde att skapa produkter som de allra flesta av oss är i behov av under den kommande kyliga säsongen, ett lip- och handkit som vardera innehåller tre produkter.


CCS vårdande handkräm innehåller karbamid och glycerin som återfuktar och mjukgör. Den är speciellt framtagen för händer med mycket torr hud. Den mjukgörande formulan gör både händer och nagelband lena.


Undvik kontakt med ögonen. CCS fabrik i Borlänge har skickat mig prover, vi har ändrat, fixat och donat in i minsta detalj men nu, NU är produkterna perfekta. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig testat en bättre handkräm i hela mitt liv.


Som sagt sjunker de två ”vanliga” handkrämerna i kittet in i huden snabbt. Varumärket Indy Beauty ägs och drivs av -stjärnan Therése Lindgren. Dermatologiskt testat, ekologiskt certifierat. I detta inlägg ska jag recensera handkitet Love your Hands.


Finns i två olika dofter, Vanilj samt Aprikos. Den innehåller en mängd vegetabiliska och vårdande ingredienser och doftar gott av mjuk vanilj. Den är helt fri från mineraloljor, parabener och silikoner.


Detta är en perfekt julklapp för henne, dels för att CCS är ett bra märke med bra produkter och dels för att det är kul och ge bort och få små kit! Och Therese är ju som många vet vegan så produkterna är såklart inte testat på djur! Välkommen till PriceRunner!


Ccs handkräm therese

CCS handkräm är rik och fyllig, återfuktar händerna och gör både händer och nagelband lena och mjuka. Hjälper till att förbättra hudens skyddsbarriär. När dina händer kommer i kontakt med vatten så sköljs hudens naturliga fetter och fuktighetsbevarande ämnen bort. Har du ofta händerna i vatten hinner huden inte återhämta sig.


Tvätta därför inte händerna för ofta och smörj in dem med handkräm efter kontakt med vatten för att undvika torra händer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg