tisdag 18 juli 2017

Glasräcke uddevalla

Glasräcke uddevalla

Stort utbud av glasräcken i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. JK Rostfria Räcken AB är ett företag som är beläget i Partille som har bred sortiment inom glasräcken ,Räcken i varmförzinkat stål, rostfria räcken,räcken för trappor,trappor,balkonger, glasräcken ,Altanräcken för privata och offentlig miljö,Arteferro Inox. Kontaktuppgifter till Proglas Uddevalla AB UDDEVALLA , adress, telefonnummer, se information om företaget. Byggmaterial - Uddevalla - Vi levererar kompletta räcken i glas och rostfritt med pris- och kvalitetsgaranti.


Glasräcke uddevalla

Komplett rostfritt glasräcke med hand. Sveriges ledande glasmästeri – allt inom glas: reparation och renovering, smarta glas, uterum, glasfasader, glasräcken och mycket mer. Proglas erbjuder glasräcken för inomhus- och utomhusbruk, både för privat och offentlig miljö. Vi har glasräcken som passar för alla behov, och givetvis uppfyller konstruktionerna kraven som ställs i Boverkets byggregler för personsäkerhet. Inne i huset är trappan ofta central.


Med ett räcke i glas kan trappan förvandlas till en luftig och spännande inredningsdetalj. Glasräcke och trappräcke i glas. Vi har kompletta lösningar med räcken, stolpar och fästen i rostfritt stål. Men även glasskivor som monteras i en befintlig träkonstruktion. Ta hjälp och råd av våra.


Vi har som ambition att leverera räcken för alla situationer, till alla hem och till alla miljöer. Dessa glasräcken passar även perfekt för inredning inomhus. När du vill rengöra ett fönster gör du det smidigast med en fönstertvätt, därför rekommenderar vi att du också använder en fönstertvätt när du ska tvätta ditt glasräcke. Ett glasräcke rengörs precis lika enkelt som när ett fönster ska tvättas.


Vill man behålla utsikt men ha ett fallskydd eller om man bara vill ha en stilren lösning är glasräcken en perfekta lösningen för dig. Glas kräver mycket lite underhåll och håller sig snyggt under lång tid. Vi bygger lösningar i vanligt och i frostat glas.


Stilrent glasräcke med hög säkerhet till din balkong eller altan. Tidlös design tillverkad i underhållsfri aluminium för att tåla ett hårt nordiskt klimat. Vill du njuta av utsikten från din balkong, altan eller uteplats på bästa sätt ska du välja ett räcke i glas. Det släpper igenom ljuset, och är dessutom säkert och näst intill underhållsfritt.


Transparent glasskiva för anpassbart glasräcke. Förgyll din altan, veranda och uteplats med ett unikt och anpassbart glasräcke från Hard Head! Delarna är enkla att montera och ännu enklare att handplocka och pussla ihop.


Till glasräcke används lamellglas som är ett säkerhetsglas till altanräcke, balkongräcke eller trappräcke. Välkommen till Inoxa – ett av Sveriges bredaste sortiment av glasräcken. Inoxa AB erbjuder ett av Sveriges bredaste sortiment inom räcken för offentlig och privat miljö.


Du kan handla i butik eller per postorder och vi ger dig gärna ett bra pris. Du är alltid välkommen in för att titta på våra räcken. På Husknutens utställning kan du också se våra räcken.


Nu planeras nämligen byggnation av ägarlägenheter i ett unikt och oerhört centralt läge på Kungsgatan i Uddevalla. Av totalt fem taklägenheter finns det nu fyra kvar att välja på! På Kungsgatan bor du bekvämt i en modern, ljus lägenhet med enastående utsikt och läge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg