onsdag 26 juli 2017

Kvinnlig artist

I kategorin samlas både manliga och kvinnliga sångare. Taylor Swift är världens bäst betalda kvinnliga artist , enligt Forbes. Hon krossar konkurrenter som Beyoncé, Madonna och Rihanna i jakten på intäkter.


Tina Turner är utan tvekan en av tidernas mest framgångsrika kvinnliga artister. Hon har sålt nästan 2miljoner album över världen samt vunnit åtta Grammys och nominerats till tjugo. Sign in to like videos, comment, and subscribe.

Att fronta med enbart kvinnliga artister är en uppåtgående trend. Roots försöker i år bidra till ökad jämställdhet genom att fronta med kvinnliga artister. Se till exempel på PGuld som ägde rum i helgen där det delades ut nio priser och sju av dem gick till kvinnliga artister.


Lista över topp 1kändisar just nu! Vi listar de hetaste och mest omskrivna kändisar just nu med nyheter, bilder och videos. Ett artistnamn är ett alias för en offentlig person.


Rihanna hade inte blivit världens rikaste kvinnliga artist på bara sin musik dock – det är sedan stjärnan valde att starta kosmetikaföretaget Fenty beauty som hennes förmögenhet skjutit i höjden. Artisten äger märket tillsammans med franska företaget LVHM, och är ansiktet utåt för produkterna. Det kommer som vanligt vara mycket musik, på flera scener under Linköpings Stadsfest.

Här ser ni några av de artister som ska uppträda på årets stadsfest. Pride veckan innebär inte bara kärlek. Artisten ”Babsan” hamnade i ett infekterat bråk i samband med Gay-festen.


Nu ryter Lars-Åke Wilhelmsson ifrån och riktar in sig på en namngiven kvinnlig artist. Varför blev du artist ? Allt började med att jag som 8-åring såg Michael Jackson på MTV. Han hade guldjacka och jag skrek till pappa: ”Jag vill bli som hon!


När jag blev äldre var min passion sång, men min talang dans. Inte förrän jag var 1 kommit till Sverige och skadat foten tog jag upp musiken. Här hittar du kvinnliga komiker, underhållare och ståuppare.


I samband med att artisten Lena Ph, 5 publicerade ett inlägg på Instagram där hon bär en lösnäsa i form av en penis var Anders Timell snabbt framme i kommentarsfältet och uttryckte sitt gillande över skämtet med sexleksaken. Svenska komiker lista! Han släppte ny skiva, sålde ut Ullevi två gånger och slog alla tiders publikrekord på den anrika arenan. Efter det åkte han ut på en hyllade Sverige-turné där han återigen visar att det inte finns någon svensk artist som är i närheten av göteborgarens leverans när det kommer till live-framträdanden. Musikartister med guld i strupen.


Vill du boka en sjungande artist eller underhållning till er fest eller företagsevent. De riktigt stora bokas inte till privata tillställningar. Mariah Carey var 90-talets bäst säljande artist och har till dags dato haft fler förstaplaceringar (st) på den amerikanska singellistan än någon annan kvinnlig artist.


Det räcker dock inte för att slå sig in på topp tio.

Sålda albu2miljoner. Enligt uppgifter har ABBA sålt så många som 2miljoner album världen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg