torsdag 13 juli 2017

Nytorget 38

Nytorget 38

Lite rödvin från huvudrätten, några glas med grappa, kaffekoppar. Efterrätter på väg in, huvudrätter på väg ut. Hög och stimmig stämning. Vår passion är att skapa den perfekta krogupplevelsen för.


Nytorget 38

Kristina Söderlund år. Bra personal, bra priser och trevlig lokal. Allt som allt påminner det väldigt mycket om Nybrogatan , men än så länge tycker jag Nybro är strået vassare. Jag har framför allt lunch här ett par gånger.


Upptäck lokala företag, sök efter vänner och familj samt kolla tomtgränser, historiska flygfoton, cykelvägar m. Hitta och få information om nytorget nyköping nyköping i Nyköping och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. En varm kvarterskrog med skön lantkökskänsla. En plats där du alltid är välkommen att äta och dricka gott, från morgon till kväll.


På menyn hittar du toner från det klassiska köket, modern husman blandat med södra europas enkla sätt att äta. Det var ett av de tre torg där Gustav III:s mördare Johan Jacob Anckarström hudflängdes, d. Vi huserar totalt 1rum, varav 1är dubbelrum och är enkelrum. I rummen ingår fri Wifi.


Som boende gäst har man fri tillgång till vårt populära gym, Relaxavdelning, meters bassäng och bubbelpooler. Vi erbjuder fri parkering för både personbilar, bussar och lastbilar- parkeringen finns direkt utanför hotellet. Ett krogrecept som har varit minst sagt populärt. För det är ju det alla söker när de är på krogen.


Köket hämtar inspiration från de sydeuropeiska och de svenska grytorna. Mellanmål – Turkisk yoghurt med färsk frukt. Onlinepizza är nu foodora! VÄLKOMMEN TILL SUNLIGHT HOTELL.


Det är lite småtrendigt bland Stockholms krogar att a) hålla öppet från tidig morgon till sen natt och erbjuda alla dagens måltider, samt b) se till att priserna dansar limbo runt 200-kronorsribban. Air Mail Havana dark rum, fresh lime, brown sugar syrup topped with champagne! Vi var den september st som. Läs och skriv rekommendationer om Nybrogatan i Stockholm.


Restaurang Klara Nyköping vurmar för Sörmland! På varje tallrik finns det lokala inslag. Svensk mattradition med en kreativ touch. När du yogar hos oss får du ett medlemskap med inloggning till din egen sida i vår app, Wondr. Nytorget Bilparkering - platser.


Där kan du boka klasser och checka in. Dessutom har Nybrogatan riktigt bra priser. Jag unnande mig till och med en Blood Mary (eller snarare virgin) efter helgens bravader.


Sunday = Blood Mary and Club Sandwich at my next door neighbor Nybrogatan 38.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg