tisdag 11 juli 2017

Ärtsingel 48

Makadam 4-används till exempel som ytlager till trädgårdsgångar, gårdsplaner, trädgårdsgångar, halkbekämpning och i rabatter men även som dräneringsmaterial kring husgrunder. Eftersom detta är ett naturmaterial kan färgen variera från täkt till täkt i landet. Till gångar och gårdsplaner.


Gårdsgrus 4-kan hämtas på släp alternativt levereras direkt hem till dig i lösvikt med tippbil eller kranbil. Produktbilderna är endast för att ge en allmän uppfattning och kan upplevas annorlunda pga ljus och upplösning vid fototillfället, vår rekommendation är att alltid se produkten i verkligheten innan beställning.

Leja tillhandahåller de flesta material som finns på marknaden, exempelvis bergkross, naturgrus, återvunnet material och jord. Var uppmärksam på att storleken på stenen mäts på den smalaste biten på stenen, och kan därför förekomma större fraktioner. Naturgrusprodukter för infarter och trädgårdsgångar kallas oftast för singel (gårdssingel, ärtsingel ). Det kan vara enbart sorterat till olika storlekar eller vara delvis nedkrossade större stenar i naturgruset. Minsta faktureringsbelopp är 2kr. Betalningsvillkor normalt dagar.


Vid försenad likvid tillkommer.

Den här webbplatsen samlar in användarinformation med hjälp av cookies. Mer information om detta och hur du kan förhindra att cookies lagras på din dator finns här. Storlek: 4-mm naturligt rundade stenar.


Stenarna är rundade av naturen och är naturliga både i form och utseende. Sorterade och sållade där merparten av stenarna ligger mellan 4-mm. Enkel online beställning. De angivna priser är inkl.


Vi kräver inte extra betalningsavgifter. Du kan få material levererat som storsäck med lyft,. Med Gångsingel Tvättad 4-Säckad ger du hem och trädgård ett lyft. Vi erbjuder ett brett utbud och har stora lagersaldon. I många av våra anläggningar finns även produkter som jordar, sand.


Hade fått för mig att det var samma pris på båda och att ärtsingel då var att föredra eftersom man kan gå barfota på det och kanske sliter det lite mindre på bilen och cyklarnas däck. Re: Vilket grus till uppfart, gångar ? Ska det vara snyggt också så rekommenderar jag gårdsgrus (rundat från en rullstensås) , åk och kolla innan du.

Vi säljer san grus och jordprodukter av högsta kvalitet till privatpersoner och företag. Vi levererar i Storstockholm och Gävleområdet. Stolektsintervallet och bristen på finmaterial ger en dränerande effekt med mindre känslighet för frost och tjäle. Produkten är den krossade motsvarigheten till singel men ger genom sin struktur en stabil yta som är praktiskt för t. Gångsingel Natursingel i två sorteringar 4-mm och 8-mm, används till grusgångar. Natur- och krossmaterial 8-mm blandas med betonggrus och cement till betong.


Beställ grus för leverans. Här kan du göra en leveransförfrågan. Fyll i formuläret så återkommer vi med en prisuppgift för beställning.


Men nu har jag fått höra att 0-produkterna när de packas inte dränerar, vilket medför att det blir stora pölar när det regnar och att det är bättre att lägga t ex 4-gångsingel direkt på markduken. Grusprodukter är sten, grus och sand som tas direkt från rullstensåsar. De sorteras i olika fraktioner och vissa tvättas.


Ofta hör man folk prata om singel då de egentligen bara tänker på sten i en speciell fraktion ( 4-, 8-t.ex) och inte nödvändigtvis singel i dess egentliga mening. Singel är siktad natursten med runda. Korrekt är dock att singel är en naturligt bildad produkt och makadam är tillverkad genom krossning av berg.


Vi på NCC Ballast erbjuder ett brett sortiment av jord-, sand-, grus- och krossprodukter. Råmaterialet utvinns och förädlas i egna bergtäkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg