torsdag 20 juli 2017

Marin bordslampa

Stort utbud av heminredning! Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning. Möbler, belysning och gardiner. Bordslampa från 14kr. Gör årets bästa fyn köp online nu!


Vägglampa med marint tema - olika storlekar och modeller - välj själv din favorit!

Exklusiva lampor med maritim ankytning. Skrivbordslampor eller vägglampor som. Vi har ett stort sortiment av marin -inredning, maritima varor och nautiska instrument i vår marinbutik. Den röda tråden är att nästan alla varor anknyter till havet och dess omgivning.


De varor som vi säljer är nästan uteslutande nytillverkade, endast ett fåtal är autentiska. Vår imponerande och extravaganta bordslampa MARITIM är tillverkad i äkta handvävt rep som garanterar en personlig atmosfär som för tankarna till havet. Den högkvalitativa lampskärmen i linne skapar en hemtrevlig atmosfär med sin mjuka belysning.


Varje lampa är unik och handgjord.

Levereras utan belysning. Marine är en stilren och tuff bordlampa, tillverkad i glas med ett svart, knutet rep över glaskupan och matchande svart skärm. Skapar en lite marin känsla i rummet den placeras i. Sprider ett fint ljus och är en riktigt härlig inredningsdetalj! Vackra bordslampor i klassisk design som tillför elegans till hemmet.


Vi har ett handplockat sortiment av unika lampor som ger ett personligare hem. Lys upp med snygg bordslampa ! Marine lampa är en stilren bordslampa som har det lilla extra. Ger ifrån sig ett härligt sken som skapar en härlig känsla i rummet den placeras i. Vi har vacker belysning för alla rum, allt från taklampor, bordslampor till golv- och vägglampor. Sjöbutiken är en marin inredningsbutik med allt som berör sjö och hav, så som modellbåtar, fyrar, lanternor, klockor och mycket mer heminredning. Perfekt när du vill kunna släcka ned takbelysningen!


Finns i två varianter. Fynda bordslampor nu - Fri frakt! Du kan välja antingen blå eller beige skärm till vägge varianterna. Den beigea skärmen ser mer vit ut på bilden, men den är alltså ljusbeige).


Till vänster i bild: Variant 1: Rund lampskärm Ankare.

Handla fraktfritt med snabb leverans direkt till dörren - Välkommen! Letar du efter en fotogenlampa? Genom att filtrera dig fram bland vårt stora sortiment, så hittar du lätt favoriterna som passar dig bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg