måndag 24 juli 2017

Figursydd kavaj dam

Tusentals varor och snabb leverans. Stort urval av de senaste trender! Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom kläder och accessoarer. Välkända märkesvaror till kampanjpriser. Finns bara kvar några dagar till!


En figursydd kavaj i vävd kvalitet.

Kavajen har krage och slag samt passpoalerade framfickor. Dekorativ knapp vid ärmslut. Uppdatera din garderob med en Kavaj eller blazer! I KLINGELS webbshop kommer du att hitta mängder av kavajer till dam. Vi har ett sortiment som innehåller alla möjliga olika färger och passformer.


För att garantera att just du kommer hitta något som passar just dig har vi satsat på att köpa in olika stilar av blazers och kavajer. FIGURSYDD KAVAJ NOISY MAY 24kr. Färger (1) LÅNG LOOSE FIT KAVAJ Vero Moda 44kr. Elegant kostym eller ikonisk udda kavaj ?

Tillsammans med dressad byxa ger kavajen dig en elegant kostymlook, men du kan lika gärna bära den som udda kavaj till jeans, kjol eller chinos. En färgstark blazer med mönster eller struktur är en riktig stilikon du kan återvända till ofta. Kavaj är helt enkelt alltid ett säkert kort i garderoben.


För en ledigare stil kan du välja en ljusrosa kavaj med trekvartsärm som du matchar med jeans, låga vita sneakers och vit t-shirt. För festen kan du sätta en spännande svart kavaj med sprund i ryggen och asymmetrisk skärning till blanka svarta kostymbyxor, vit- och svartrandig sidenblus och svarta platåpumps. Kavajen är ett av de mest underskattade plaggen i garderoben, som ger varje outfit en sofistikerad look.


Oavsett om du väljer ett klassiskt snitt i svart eller marinblått eller en trendig oversize- kavaj i mysig tweed eller rutigt är den enkel att matcha efter behov. Välj bland snygga kavajer och västar i säsongens färger och modeller. Kavajer och västar hos Ellos till bra priser.


Shoppa enkelt online hos Ellos. Upptäck svarta och långa kimonoblazers, club blazers, blazers och damkavajer med upprullade ärmar - för jobb, fritid och fest. Hitta ditt favoritvarumärke här! Klassisk, figursydd kavaj med framfickor och tunt foder.


Ett tidlöst plagg som blir en räddare i garderoben. Våra kavajer för dam finns i olika stilar, för att du ska kunna hitta en som fungerar till fest och som är snygg att ha på arbetet eller andra tillfällen då du vill se välklädd ut. Vi har mängder av snygga innejackor till bra priser och i moderiktig design, som fungerar lika bra som myskläder hemma, som på fritiden.


En kavaj är er en klassiker för alla kvinnor, och kavajen framhäver din stil på ett elegant sätt. Välj en tuff version med blixtlåsdetaljer som alternativ till läderjackan, eller satsa på en kavaj med slim för en sofistikerad look.

En kort modell med skyddande Bionic finish (smuts och vattenavvisande). Matcha med en skjorta och ett par dressade byxor eller en topp och ett par jeans. Kombinationsmöjligheterna är oändliga. Den här varianten från 2nd Day väger upp de minimalistiska snitten med stora fickor och en djup v-ringning (tips: matcha med en transparent polo under).


Dessutom är den i ylleblandning – perfekt för kyliga höstdagar! Figursydd kavaj i ull. Under denna kategori finner du flera hundra kavajer till dam , dessa i alla möjliga olika färger, material och passformer.


Oavsett stil är chansen stor att du här finner en kompletterande kavaj till klänningen, byxorna eller kjolen tack var det stora utbudet och det ständiga uppdaterandet av nyheter från våra butiker och varumärken. Vare sig det handlar om en dubbelknäppt eller en enkelknäppt kavaj , är det nu enklare än någonsin att skaffa sig en elegant silhuett. För en mer uppklädd look, kombinera kavajen med matchande byxor eller en kjol. Vårjackor, sommarjackor, höstjackor och vinterjackor till dam - Lindex har jackorna för hela året. Kort jacka, lång jacka, jackor i underbara färger, varma jackor, jacka med fuskpäls, klassiska kappor - här hittar du mängder av modeller.


När grönskan spirar och våren är ett faktum hittar du din nya vårjacka hos oss. Dam Herr Barn Jag har haft möjlighet att läsa och jag förstår Sekretess- och cookiepolicyn och jag samtycker till att ta emot personanpassad kommersiell kommunikation från ZARA via e-post.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg