fredag 10 februari 2017

Så tänker män

Män har en lägre tröskel. Till exempel har homosexuella män fler partners än dito kvinnor, säger Fleischman. Man kunde tro att alla tänker och känner likadant, men du vet, Mars och Venus osv. Så tänker man i Torghuset om framtiden.


Ett kärt hus för många firar år.

Vi brukar säga att män har en ”delad hjärna”. Faktum är att vi också tänker på sex flera gånger på den första dejten, så skillnaderna är inte så stora som man kan tro. Vad tänker killar på när de är med en tjej?


Inga män ser mer än färger, ungefär som standardinställningen i Windows. Aprikos är en frukt och inte en färg. Kliar det så måste vi klia.


Fler män behövs helt enkelt för att kvaliteten inte ska för­sämras.

Nästan procent av de unga männen svarade att de kunde tänka sig att arbeta inom förskolan. För kvinnornas del var andelen procent. Den här checklistan hjälper dig att komma ihåg det viktigaste.


De är inte så rutinmässiga, utan kan variera väldigt. Och faktiskt så tänker jag aldrig på att det finns en åldersskillna så bekväm känner jag mig med unga män. Polisen till det manliga vittnet: – Varför gjorde du inte något när kvinnan tog pengarna ur fickan på den sovande mannen i tågkupén? Den ökande globala handeln tvingar många företag att se över sina inköpsfunktioner i jakten på kostnader.


Jag trodde att de var. Resultatet är ofta högt utvecklade inköpsorganisationer med en central plats i företagen. När man tänker på en man så är det nog lite så.


Fast det är fel, så borde det inte vara, säger Daniel Redelius. Momentet är slut och läraren Lisa Lager sammanfattar lapparna. Man ska vara heterosexuell och ta en ledande roll. Och så ska man ha en stor kuk. Om man har svårt att sova pga.


När en tanke dyker upp, försök att bara observera den så försvinner den av sig självt efter en liten stun låt tankarna komma och gå utan att ”ta tag” i dem.

Till slut blir det tystare och tystare i huvudet och. Ju mer papper vi förbrukar desto mer träd går det åt. Och träd behöver vi ju för att leva eftersom att syret kommer bland annat där ifrån. Om du kan återberätta för din man vad han tycker, tänker och känner innerst inne så att han tycker att du har förstått, då har du förstått. Tänk på att förståelse är mer än att upprepa ord.


Språket och tänkandet har ett nära samband och har en stor inverkan på vart annat. Detta sätt att tänka tenderar att lösa problemen mer effektivt. Undra då om dom skulle se vad dom gör för fel. Det är enkelt att testa.


Varför är det så många män som inte lägger lite tid på att pyssla om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg