tisdag 21 februari 2017

Hundvakt helger stockholm

Boka nu betala senare, gratis avbokning. Kundservice live, dygnet runt, på ditt språk. Från budget till lyx, hotell och privathem. Vi rastar hundar främst mellan kl. Djurpassning under helgen.


Hundvakt helger stockholm

Jag studerar på Tumba Gymnasium och går en musiklinje, sång och Jag letar just nu efter att få jobba under helgerna då jag redan jobbar som barnvakt två vardagskvällar i veckan. Börja arbeta med hundar genom att registrera dig på Care. På Grannar använder vi cookies för att optimera vår webbplats för en bättre upplevelse.


Gör en kostnadsfri förfrågan idag! Hundvakt Hundvakt sökes? Om du söker efter en hundvakt eller hundrastare kan du enkelt be om hjälp här.


Hundvakt helger stockholm

Du beskriver vilken typ av hundvaktshjälp du behöver, när du behöver hjälp och vad du kan tänka dig att betala hundvakten. Registrera en Jobbevakning. Helger =320:- oavsett timmar. Därför kan du inte göra avdrag om du blir sjuk, tar en veckas semester eller av annan anledning tillfälligt inte behöver platsen.


Erbjuder också att ta hand om din hund på nätterna alla dagar i veckan. Sen behöver du bara koppla av och veta att din hund blir ordentligt omhändertagen an en erfaren hundvakt som älskar hundar. Själv ser jag fram emot lekfulla stunder och långa promenader. Det skulle vara roligt att kunna skapa en långvarig vänskap med din hund och kunna ställa upp när ditt behov av hundpassning är som störst.


Vi har en 10-årig japansk spetstik som. Jag är år och pluggar just nu kurser på distans, så jag har lite tid över. Hej Kim heter jag är 26år gammal.


Om du behöver en hundvakt som kan ge din hund en massa kärlek, lek och många promenader så har du kommit rätt. Jag har erfarnhet av hundar, både stora och små. Kan alla dagar, kvällar och helger. Dita heter jag, är korthårig dvärgtax på år och väger ungefär 5kg. Mitt dagis ska tyvärr stängs i feb så jag letar efter någon att mysa med fr.


Om du har en liten hund som du behöver hjälp med under dagtid eller kvällstid. Om så bara en eller ett par dagar i veckan, måndag-torsdag, eller över en helg. Om du ska bort över en weekend eller på semester.


Så kan jag vara din lösning. Kärleksfull passning hemma hos hundvakten. Stockholm , och själv så bor jag i Upplands väsby. Det är enkelt att hitta den perfekta dygnspassningen i din stad — av hundägarna bor endast en kort åktur från en hundvakt på Rover.


Hundvakt helger stockholm

Varje hundvakt på sidan har granskats och godkänts av Rover, av alla bokningar får 5-stjärnigt betyg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg