torsdag 9 februari 2017

Snygga tavlor vardagsrum

Snygga tavlor vardagsrum

Shoppa din perfekta tavelvägg hos Desenio. En tidlös tavla lyfter atmosfären i ditt vardagsrum. Välj din favorit på Bimago! Stilrena affischer till bra priser. Fraktfritt över 2kr!


Moderna tavlor i vardagsrum matchar olika inredningsstilar, t. Landskapmotivet däremot ser fantastiskt ut i eklektiska och naturligtvis också tidlösa, klassiska interiörer. De ställen där snygga tavlor vardagsrum ser utmärkt ut är på väggen ovanför öppna spisen eller soffan. Tavelvägg i vardagsrum Svep in dina väggar i vardagsrummet med fantastiska motiv i olika kombinationer.


I vårt breda sortiment av posters och tavlor kan du finna mängder av snygga tavlor som är perfekta till vardagsrum. Låt ditt hem och vardagsrum bli din egen källa för inspiration och energi. INSPIRATION – INREDNING TILL VARDAGSRUM. Hitta inspiration och inredningstips på hur du kan fylla vardagsrummets stora väggar med tavlor och väggdekorationer.


Här kommer exempel på mysiga vardagsrum. Samt en förklaring till varför just dessa vardagsrum har det där lilla extra! Ombonat vardagsrum med rustik touch. Mjuka jordfärger, en fluffig matta och massor av mjuka kuddar och filtar som ger rummet mönster. Var inte rädd för att ösa på med olika lampor, upp till ljuspunkter är helt OK i ett vardagsrum.


Blanda lampor som ger bra riktat ljus för tillexempel läsning och lampor som ger allmänbelysning och ett mjukare sken. Lys gärna upp någon inredningsdetalj, en växt eller en tavla. Det ger rummet en mer spännande stämning. Vardagsrum - tavlor med fotokonst.


Med förslag på väl utvalda tavlor kan du enkelt förändra stilen i ditt vardagsrum. Här hittar du snygga tavlor och posters i färg och svartvitt med motiv på städer, natur, motor och. Personliga tavlor på väggen Att byta ut tavlorna på väggen är ett snabbt och enkelt sätt skapa en helt ny känsla i vardagsrummet.


Allt du behöver tänka på är att välja väggkonst som du gillar! Lita på din magkänsla men som en liten hållpunkt kan du tänka att det som sitter på väggen också ska hålla ihop med resten av hemmet. Med rätt motiv på vardagsrummets tavla visar du dina gäster vem du är. Trivseln får du på köpet.


Snygga tavlor vardagsrum

Samt att det ska vara enkelt för dig att beställa det du vill ha på ett smidigt och snabbt sätt. Dekorera ditt kontor eller bostad med tavlor som passar tycke och smak och få en ombonad och trevligt miljö. Du kan även utgå från egna motiv, foton eller bilder och göra din egen tavla. Hos oss hittar du snygg och modern inredning för alla rum.


Här finns till både hem och kontor som du vill ge en personlig touch. Här finns ett stort sortiment av möbler, textilier, dekoration, köksartiklar, belysning och mycket mer. Vi har även ett stort utbud av snygga posters, små och stora tavlor att pynta dina väggar med. Flera av motiven hittar du endast hos oss.


Snygga tavlor vardagsrum

Hitta din poster efter färg eller storlek, välj en som passar din decoration. En stor och lyxig tavla ovanför soffan är ett stilfullt val. Men det är också snyggt att sätta ihop olika tavelmotiv och skapa en trendig tavelvägg. Hänga tavlorna efter en mittlinje.


Vill du hänga tavlor på rad ska du utgå från en gemensam mittlinje. Var beredd med vattenpass och måttstock så att du inte efteråt sitter och stör dig på att ramarna hänger snett eller på ett ojämnt avstånd. Letar du efter snygga tavlor till vardagsrummet ? I det här inlägget har vi valt ut tio stycken riktigt coola posters som passar perfekt i vilket vardagsrum som helst. Alla tavlor som nämns i detta inlägg går att köpa på kokosbutiken.


Därav är konst och unika fina tavlor något väldigt speciellt. Med en eller flera unika tavlor i vardagsrum kan de vara pricken över i när det kommer till inredning och om något tomrum behövs fyllas upp. Något att tänka extra noga på när det gäller tavlor vardagsrum är det färgvalet. Det finns inte många sätt som är bättre på att ge ett rum personlighet än tavlor. Vi har använt tavlor för att dekorera våra bostäder i hundratals år och kommer säkerligen att fortsätta med det länge än.


Här hos Chilli hittar du ett mycket stort utbud med tavlor , med mängder med olika motiv. Köp posters på nätet - våra varumärken. Tove Frank, Anna Bülow, Paper Collective och Wallstuff. Jag är på jakt efter en STOR tavla , och nu menar jag VÄLDIGT stor. Gärna någon form av abstrakt akryl - eller oljemålning på canvas för att få lite struktur.


Jag bläddrar i inredningstidningar och hittar såå mycket snyggt men de är alltid utav ngn konstnär som man inte känner till eller så har de. Tryckta på matt premiumpapper, vi fyller på med nya motiv varje månad! Snygga posters till ditt hem!


Tavlor online - Desenio.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg