fredag 3 februari 2017

Takrosett gips

Takrosett gips

Stort utbud inom förskola, hobby och kontor. Glas, metall, chevron, nabbi m. Låga priser, leverans 1-dagar! Allt inom egen ljustillverkning. Handla utan att skapa konto! Hos oss finner du Sveriges största sortiment av takrosetter.


Om du är på jakt efter en både vacker och hållbar takrosett för att pryda ditt tak så har vi vad du behöver, vårt måtto är att Göra Sverige vackrare. Svensktillverkad av omålat franskt gips och förstärkt med en inre struktur av glasfiber. Stuckatur producerad med glasfiber har hög kvalitet, bra hållbarhet, enkel installation, perfekt anslutning. Traditionella takrosetter tillverkas i gips men det finns även immitationer i frigolit och plast som inte kostar lika mycket att tillverka.


Runt sekelskiftet var det mycket populärt att placera en takrosett med krok för ljuskronor med levande ljus mitt i taket. Kan användas självständigt eller som underlag för takkrona. Förutom att tjäna som utsmyckning skyddade rosetten även de lättantändliga taken från levande ljus och fotogenlampor.


Takrosett gips

Praktiskt och vackert! Med stuckatur och takrosett återskapar du på ett enkelt sätt den gamla tidens vackra rum. Och tack vare att man idag använder sig av så billiga material som cellplast och frigolit så kan du göra stor skillnad till ett lågt pris hemma. Stuckbema AB, Vi erbjuder dekorativa lister och taklist till hem, bostäder och hotell. Beställa vackra billiga gipsstuckaturer för tak, väggar och golv.


Med denna smidiga takrosett i frigolit så kan du ge ditt rum en helt ny dimension - De går att måla och är lätta att montera. Använd en vattenburen färg då du målar och detsamma gäller lim. Lister och rosetter finns att tillgå i gips , plast eller frigolit beroende på vad som önskas och vad som är möjligt. Klassisk och modern stuckatur tillverkade i polyuretan och frigolit (polystyren, cellplast).


Takrosett gips

Färdiga kit för pysselsugna barn. Letar du efter en takrosett till ditt hem? Vi kan tillverka takrosetter enligt era önskemål! Våra takrosetter är av hög kvalité tillverkas i gips.


Hos oss hittar du vackra och dekorativa pilastrar i gips för utsmyckning av ditt hem. Vi monterar dem på väggen tillsammans baser för ett strålande resultat! I butiken hittar du takrosetter samt smala och breda taklister i olika former.


Stuckatur gjordes ursprungligen i gips men då det är betydligt dyrare så görs den idag i frigolit eller ett plastmaterial som heter polyretan. Vi har allt du behöver för att sätta upp dem och sedan måla in dem i takfärgen. Dessa kan sättas upp av vem som helst. Om lampkrok monteras finns utrymme i takrosetten för att gömma elkablar. Montering Montera med DecoFix Pro lim eller DecoFix Extra.


Vi har haft en del inlägg som handlar om hur du enkelt förändrar ett rum med hjälp av nya taklister och matchande takrosetter. En hel del frågor har kommit till oss kring hur du enklast monterar en takrosett. Svaret är att det är hur enkelt som helst.


Börja med att mäta ut hur stor din befintliga tak-kontakt är. Takrosett Ranvänds i takets centrum som dekoration. Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg