onsdag 22 februari 2017

Mma handskar

Mma handskar

Välj bland olika smaker. Se aktuella bonusprodukter här. Expert på kampsport, kosttillskott och träning. Handla prisvärda träningsprodukter online.


Mma handskar

Köp kampsport, kosttillskott och träningsutrustning. Handske från kända varumärken! OMPU: MMA COMPETITION HANDSKAR - GUL. Godkänd MMA handske av SMMAF för professionell MMA. En mycket skön och följsam handske i äkta cowhide leather.


MMA-handskar låter dig slå hårdare utan risk! Budo fitness strävar alltid efter att leverera det bästa inom MMA och kampsport. Hos oss hittar du bekväma och stabila handskar av högsta kvalité. Beställ nu för leverans inom 1-arbetsdagar.


Vi erbjuder även ett stort urval av handskar och tillbehör ur vårt egna sortiment! En MMA handske i äkta läder. Köp din MMA utrustning till fantastiska priser och snabb leverering.


Kampsport skall ju vara roligt och utmanande - inte skadande! Om du saknar några handskar för att kunna utöva din kampsport- eller MMA -träning - tveka inte på att höra av dig till oss. I denna kategori finner du säckhandskar.


Säckhandskar är anpassade för mits och säckträning. Produkter med handledsremmar som ger din hand mer stöd. Knäskyd shorts för mma och thaiboxning, rashguards, boxningssäckar, mittsar, och mycket mer. Vi är dock inte enbart en kampsportsbutik.


Vi säljer även noga utvalda kosttillskott i form av protein, aminosyror, bars, fettförbränning, gainers, kreatin, pre-workout och mer. Vi säljer kampsportsrelaterade kläder och träningskläder för dam, herr och barn. Just nu är det stor utförsäljning - Prisgaranti hos Sportamore Outlet!


Vi har ett stort utbud. Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida. MMA handskar , MMA Gloves, JavaScript seems to be disabled in your browser. BAD BOY Training Series MMA Safety Gloves (all models) BAD BOY Pro. Att du känner dig nöjd när du lämnat butiken med dina nyinköpta produkter, är det viktigaste för oss!


Här hittar du handskar för de flesta kampsporter och träningsformer. Yttermaterial i läder och insidan i PU. Ergonomisk formad stoppning följer handens form. Fingrarna har extra förstärkningar och skydd för tummen.


De är inte likadana som vanliga boxningshandskar då dessa är mer öppna för bättre kontroll. De liknar kempohandskar som stödjer handleden med sluten tumme. MMA - handske med rejält handledsstöd.


Till skillnad från många traditionella kampsporter definieras inte MMA av hur utövaren ska genomföra en viss teknik, utan förklaras enklare av vad utövaren inte får göra. MMA (mixed martial arts) är en fullkontaktskampsport som kombinerar element från olika. Vare sig du är nybörjare eller erfaren, ung eller gammal, amatör eller professionell, så har SBI Sport ett brett sortiment av produkter som passar dig.


Vi kör parövningar med lätt kontakt, mittsträning samt sparring för de som tränat ett tag. Lämplig klädsel är shorts och T-shirt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg