måndag 6 februari 2017

Att vara älskarinna

Inte för att jag hade bett honom, jag skulle faktiskt aldrig uttrycka en sådan önskan, även om jag innerst inne ville det mer än någonting. Moral hade blivit ett meningslöst koncept. Allt jag visste var att om vi inte kunde vara tillsammans på riktigt kunde jag inte vara med honom alls. När du träffar din älskarinna ska du säga till din fru att du ska utöva din hobby.


Om du inte har en hobby ska du låtsas att du har hittat en.

Det vara vad som helst. Men säg inte att du ska åka och handla mjölk eller liknande. Hobbyn du utövar ska inte inkludera någon gemensam bekant till dig, då kan det lätt komma på tal. Han lyckas hitta en tvångsmässig älskarinna som inte bryr sig om hygien men älskar sex med handklovar och att köra upp dildos i honom.


Uppgifterna du anger när du gillar eller ogillar ett inlägg kommer inte att vara synliga för andra. Dina barn bör vara minst en bra bit över tio och uppåt om jag räknat rätt, jag gissar att tiden med dem redan börjat minska. Och du riskerar, med mer egen ti att känna dig åsidosatt och bli en alltmer frustrerad vänterska.

Du funderar på hur du kan ta upp det här. Jag gissar att du drar på det för att du kanske är rädd för svaret. En arg fru skriver det bästa brevet någonsin till makens älskarinna.


Newsner ger dig nyheter som berör! Tröttnat på att vara hans älskarinna Aftonbladets sexolog Linn Heed Ackerfeldt svarar på frågor om sex, relationer, kärlek och intimitet. Linn är legitimerad psykolog, psykoterapeut och utbildad sexolog.


Jag vet till exempel att den gifte mannen har en älskarinna till förutom mig. De här männen får själva ta ansvar för sina andra relationer, jag bryr mig bara om hur de är när vi är tillsammans. Therese är nöjd med hur hennes liv ser ut och kan tänka sig att fortsätta leva som hon gör.


Men jag kan inte säga att jag har haft så himlastormande romantiska förälskelsekänslor för någon av dem. Då funkar det inte att ha ett sånt förhållande, man måste vara klar med spelreglerna. När jag var gift så hade jag också andra vid sidan om, jag är en person som tycker om att ha flera relationer, den ena är inte den andra lik. The Mistress En blogg om att vara den andra kvinnan, älskarinnan till en gift äldre man. KÄNSLIGA LÄSARE HÄNVISAS TILL ANDRA BLOGGAR!


Frun inser att maken har en älskarinna , ordnar en födelsedagspresent han sent lär glömma. För att en kvinna ska vara en bra älskarinna så måste hon vara aktiv och visa att hon är kåt på mig.

Hon ska vara initiativrik och ta för sig. Att vara älskarinna är inte helt fel. Har en gift kille som jag träffar gång i veckan med middag och underbar sex utan några krav.


Nöjd kvinna i Göteborg. Som vanligt är det älskarinnan som får sitta emellan för att passa in. Vara ensam över de stora helgerna, för att toffeln ska vara med familjen. Skrivet av Att välja själv: Mycket ledsen Varför kan inte personer som Peter mm låta mig vara ifred. Jag svarade på Annas inlägg där hon konstaterade att älskarinnor måste vara ett släkte av svaga, icke reflekterande och icke ansvarstagande människor som väljer att skada andra för bara nöjes skull.


Jag hoppas att du får iväg S idag, så att vi kan ses. Och samtidigt hoppas jag innerligt att du lyckades, så att vi får en myssöndag ihop. Jag säger att det inte är mitt problem utan hans, har alltså inga problem med älskarinnerollen.


Men här där jag bor ses mitt val inte som ett bra val. PER Om jag förstått dig rätt så har du för egen del inga problem med att vara älskarinna och kommer hursomhelst att fortsätta relationen på det här sättet så länge. Du får vara beredd på att hon kanske säger att du måste välja mellan henne och älskarinnan , och då får du ta ställning till det.


När vi tänker: Jag kan inte tala med min partner för det kommer att göra henne illa, kanske vi egentligen menar att vi själva inte vill möta smärtan och ilskan från vår partner – eller vår egen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg