onsdag 8 februari 2017

Mest besökta hemsidor 2016

Mest besökta hemsidor 2016

SVERIGES mest besökta bloggar. Hittills har vi tagit oss igenom de allra mest besökta hemsidorna i världen. Jo det skall du strax få se här nedan. Världens tio mest besökta webbsidor.


Men om man tittar österut är situationen mer komplex. Där har andra företag tagit upp kampen mot de amerikanska jättarna. Sökmotorn Baidu är mest populär i Kina – ett land som har världens största internetpopulation. Sajten är även störst bland sydkoreaner. Anmärkningsvärt är även att är Japans mest besökta sajt.


Det är för att en ny studie baserat den på internetpopulation och gjort ländernas storlek därefter. Forskarna bakom studien har undersökt vilka hemsidor som är de mest besöka i världens alla länder. Passar för dig som laddar ner mycket. Skydda dig på öppna WiFi, använd BitTorrent anonymt, titta på amerikanska Netflix, kryptera all din trafik och göm ditt IP-nummer!


Testa idag - pengarna tillbaka inom dagar! NordVPN Populär VPN som håller hög hastighet! Premiär för listan med svenskarnas mest besökta webbplatser!


Jag har tagit en titt i statistiken för hemsidan och kan se att många besökare spenderar flera minuter på sidan och tittar på flera annonser och återvänder ibland flera dagar, vilket är kul! Analysföretaget Comscore har sammanställt en lista över de mest besökta webbsidorna i USA. Apple återfinns på åttonde plats, vilket kan jämföras med elfte plats på förra årets lista.


Mest besökta hemsidor 2016

Antalet unika besökare har ökat med procent under året som gått. HP och Brother Toners är Billigast Här BilligasteToner. Mest besökta hemsidor. Den stora svenska bloggkatalogen Bloggportalen. Presentationer av tusentals bloggar, indelade efter ämnen, med.


Den heter ofta pages report, most visited pages eller liknande. Sveriges billigaste bläck och toner. Vi tar din personliga integritet på största allvar.


När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev, så kan du vara säker på att vi inte delar din. Dator: För så brukade det komma dem mest besökta sidorna när jag öppnar en ny flik. Besöksrekorden många redovisar är ett kvitto på att våra medlemsmuseer är en kraft att räkna med som lockar både den lokala publiken och turisterna. Du har väldigt lite besök till din hemsida och du tror absolut att dina konkurrenter har fler.


En hemsida som ingen besöker blir inte bra sökbar. Var aktiv på sociala medier och marknadsför din hemsida i olika kanaler för att locka besökare till hemsidan. Du kan också behöva ge besökaren en anledning att komma tillbaka till din hemsida. Varken Rio de Janeiro eller Cancun i Mexiko rankade in på topplistan över världens mest besökta destinationer men såg de största procentuella ökningarna av internationella besökare enligt Euromonitor. Turismen till dessa resmål ökade med 4respektive 4procent.


Den näst mest besökta sidan är den som heter hypotyreos – fakta: cirka en halv miljon besök hade den. När bör man använda ordet hemsida ? Förr kom man dit om man klickade på ett litet hus upptill i fönstret, vilket fortfarande finns kvar i vissa webbläsare. Idag brukar man oftast hitta en samling av de mest besökta sidorna där, eller bokmärkena.


Norges mest besökta sajter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg