tisdag 14 februari 2017

Kär synonym

Att Gloria Estefan fortfarande är kär i sin man råder det däremot inga tvivel om. Det var min första kyss och jag var så klart kär i henne. Var det nödvändigt att kära ner sig i någon så oåtkomlig?


Du kan kära udden nu, jag är redo. Det hade gått för långt och vi bestämde oss för att kära inför rätten. En synonym (av grekiska: syn = samman och onoma = namn) är ett ord som har samma betydelse som ett annat ord.

Det mycket ovanligt att två ord har exakt samma betydelse varför synonymlexikon oftare betonar nyansskillnaden mellan två eller flera ord med liktydig betydelse. För att hitta total synonymi jämförs oftare ord med fraser. Kär synonym , annat ord för kär , Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av kär (adjektiv). Lös korsor hitta ord med liknande eller samma betydelse. Vad är en synonym och ett motsatsord?


En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Mer information om vara kär. Vi har totalt en synonym till vara kär , men tyvärr inte några antonymer, registrerad i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns tyvärr inte varken någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för vara kär inlagda i vår databas ännu.


Oftast kan det vara svårt att hitta synonymer till ord. Allt för att göra det enklare för dig. Han förlorade allt som någonsin varit honom kärt. Om inte kommer jag att ta ifrån dig något du har kärt.


Från sin takterrass ser Svennis allt som han håller kärt. Det enda som är mig mer kärt än mitt eget liv, är ditt liv. Och låt mej slippa se dej igen om livet är dej kärt.


Annons: Definition älska uppskattad. Exempel mina kära vänner! Socialt Följ oss och få ett nytt ord varje dag. Motsatsor även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.


Kär på svenska med böjningar och exempel på användning. Hitta information och översättning här! Synonymer är ett gratislexikon på nätet.

Nedan hittar du rätt svar och synonym på kär i Korsor om du behöver mer hjälp med att avsluta ditt korsord fortsätter din navigering och prova vår sökfunktion. Kära synonym , annat ord för kära , Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av kära. Alla ord är sorterade i bokstavsordning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg