onsdag 15 februari 2017

Bästa restaurangen i stockholm

Boka gratis på tre klick! Håll käften- restauranger , helt enkelt. Stockholm And Over 1M Movies Are Waiting For You. Vi har också valt att lägga alla lyxrestauranger i en egen lista.


Var vill du äta ikväll? Säg även till om du ser några felaktigheter i guiden.

Har du besökt något ställe som omnämns i guiden? Glöm inte att recensera ditt besök på Thatsup. The Flying Elk är en av Sveriges bästa restauranger och ett måste om du vill äta middag i Gamla stan. Maten är nyskapande och håller högsta kvalitet.


Menyerna justeras regelbundet och kompletteras ofta med dryckespaket som matchar maten perfekt. Frantzén har i dag stjärnor och är på plats i listan över världens bästa restauranger. Restaurangen har med sina över fyrtiotre år på nacken blivit en.


Möt upp vännerna spontant över ett gäng delikatesser eller boka bord på någon av de hetaste krogarna just nu.

Här listar vi de bästa restaurangerna i city, från gamla klassiker till centrala nykomlingar. Se betyg, recensioner och bilder. Hösten är skaldjurens tid. Vi har här valt ut några av de bästa skaldjursrestaurangerna där du kan bli serverad allt från räkor till fullmatade humrar.


Det sprillans nya hotellet Blique by Nobis kommer med en takbar och restaurang på 11:e våningen som heter Arc. Den italienska kokboken innehåller mer än bara pasta och pizza. Faktum är att det finns en hel del vegetariska alternatv i huvudstaden, både i den högre och lägre prisklassen. Din promenad genom gränderna i Gamla stan har retat din aptit? Ar du sugen på att upptäcka ett nytt spännande ställe att äta på?


Miljön är klassisk italiensk med vita dukar och förmedlar ovanligt mycket en känsla av det sanna Italien. Köket härstammar från Piemonte-regionen – vällagat, långkokt och smakrikt. Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för att förbättra säkerheten på webbplatsen och för att visa dig personanpassade. Vi guidar dig i huvudstadens restaurangdjungel för att hitta de lokala favoriterna just nu och som erbjuder mat av högsta kvalité.


Varje år nomineras fem ställen i kategorierna: Bar, Kafé, Krog Budget, Krog Mellan och Krog Lyx. Juryn utgörs av den hemliga Krogkommissionen som anonymt besöker och recenserar restaurangerna vid flera tillfällen. Här äter du kryddiga rätter med smaker från det Sichuanesiska och Taiwanesiska köket.


På menyn finns allt från tofurätter och sojaproteinrätter till svamprätter och grönsakswokar med ris som tillbehör. KROGNYTT UMEÅ: Redan innan jul smygstartade man med julbor men snart drar satsningen igång på allvar på nya Tonka Strandgatan.

Krögarna Joakim Lundholm och Viktor Löfgren ser fram emot sin andra restaurang. Topp bästa italienska restaurangerna i stockholm. Vem älskar inte den italienska maten?


Den brukar alltid vara ett säkert kort när man inte vet vad man är sugen på till kvällen. Många av restaurangkoncepten är även väldigt nytänkande där du inte bara får en fantastisk måltid utan du bjuds även på upplevelse du sent kommer glömma. En trappa upp på Nobis Hotel hittar du restaurang Noi. Där serveras mat som följer säsongens bästa råvaror. Stefano Catenacci är den som står bakom den gastronomiska prägeln med inspiration från det europeiska köket.


Hos oss väljer du smaker med inspiration från hela världen istället för rätter. Du hittar oss på Oxtorgsgatan på Norrmalm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg