måndag 6 februari 2017

Halmstad skridskoskola

Vi startar vårens skridskoskola den januari 10. Halmstad Arena i träningshallen (den utan läktare). Har du frågor redan nu är du välkommen att kontakta oss. Skridskoskolan är för barn från år och.


Halmstad skridskoskola

Våra erfarna konståkningstränare tar väl. Både tjejer och killar är välkomna. Skolan bedrivs av två utbildade tränare, fd konståkerskor och ett antal hjälptränare från klubben. Tillsammans med Friluftsfrämjandet håller de skridskoskola för barn.


Men i dag är det allmänhetens dag. Strax intill ligger Vrenninge-backen med en pist och en pulkabacke. Här strömmar igenom flera hundra personer på en dag, berättar Jonas Fallhage, ordförande i Oskarströms Skidklubb.


Halmstad skridskoskola

I anmälan finns information och. Tre Kronors Hockeyskola går ut på att under lekfulla former lära barn fungera tillsammans samt att på samma gång lära dem ishockeyns grunder - skridskoåkning. Det skall vara roligt att åka skridskor, därför lär vi ut med hjälp av lek och musik.


Vi har välutbildade och pedagogiska ledare. Läs mer om nyheter Nyheter. Dags att lära sig åka skridskor? Att åka skridskor är lätt, när man kan det. Då blir det roligt också.


I Friluftsfrämjandets skridskoskola får barnen lära sig grunderna som gör skridskoåkningen just så rolig som den kan vara. Anmälan och mer information på. Genom roliga och spännande lekar som tillfredsställer barnens behov av fantasi och rörelser, ges barnen träning och kunskap i skridskoteknik.


Det är roligt att gå i skridskoskola och vidare till konståkningsskola hos oss! Med musik och lek lär våra tränare de nyaste åkarna grunderna i skridskoteknik. Besök vår hemsida för mer information och anmälan till vårens grupper.


Halmstad skridskoskola

Inte lika kännd som Hammers och Shc men klubben blir större och större men IK halmstad deltar ännu inte i något serie spel. Spelar just nu bara tränings matcher men Ambitionen är att A-laget en vacker dag ställer upp i serie spel! Upplevelsen blir dock så mycket bättre om man har rätt utrustning. Vi vet att många föräldrar drar sig för att investera i dyra konståkningsskridskor när de är osäkra på om barnet verkligen vill fortsätta med konståkning sedan. Det känns väldigt roligt om konståkningen kan bli tillgänglig för fler, men det är också roligt om våra konståkare får chans att konkurrera på lika villkor.


Välkommen till Limhamn Hockey. På vår hemsida kan ni se kommande matcher, läsa om våra medlemmar och kolla in senaste nyheterna plus mycket mer. I lördags var det femte gången Oskarströms bandyklubb anordnade skridskoskola för både svenskfödda barn och flyktingbarn. De unga lär sig tillsammans att behärska den svåra balanskonsten på is.


Det brukar vara omkring barn, varav hälften från asylboendet i Nissaström, berättar Claes Holmqvist, som är en av ledarna i. Vi önskar dem ett stort lycka till! På lördag mellan klockan 10. Snart är det dags för skridskoskola igen!


På vår lagsida kan ni läsa om allt som händer inom föreningen och vår nya sattsning på skridskoskola för barn i malmö. För barn med spring i benen! Vi på Knatteskutt älskar idrott och vill inspirera ditt barn till att prova olika inspirerande övningar och lekar från idrottsvärlden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg