torsdag 9 februari 2017

Huawei mate 9 sverige

Huawei mate 9 sverige

Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag! Hitta ditt närmsta varuhus. Vi har butiker i hela Sverige.


Missa inte våra otroliga kampanjer. Beställ online för snabb leverans. Billigt Bilsemester till Sverige med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här!


Vidare hittar vi skärmen. Hjälp och tips för HUAWEI Mate Pro, Bläddra frågor och svar, bruksanvisning, nedladdning av mjukvara, uppdateringar, reservdelspris, garantiperiod och. Så här lagom till slutet av året presenterades till slut Mate , som även det var en jätte på nästan tum, så det var vad vi förväntade oss när vi fick höra att Mate nu skulle lanseras i Sverige. Men den som lanseras här är i själva verket en annan lur, Mate Pro. Varianten som lanseras i Sverige får dessutom sex gigabyte arbetsminne (fyra i Mate ) och 1gigabyte lagring.


Kort och gott är det den Mate Porsche edition som lanserades samtidigt som vanliga Mate , men utan bilmärket fastklistrat. Utan bilmärket blir även prislappen något lägre. Hjälp och tips för din produkt, Frågor och svar,Manual, Nedladdning av mjukvara, uppdateringar, Servicehändelse och Reparationsservice med HUAWEI support. Efter att du klickat på länken kommer du att skickas till en tredjepartswebbplats och ehandelsplattform. Se till att du kontrollerar motsvarande köpvillkor och integritetspolicy.


Det uppskattas, för vanliga Mate har traditionellt 16: -bildförhållande och är rätt bred. Porsche Design-versionen är en helsvart och snäppet mindre variant av Mate som kommer med en tum stor AMOLED-display med 2K-upplösning. Metall och glas kombineras på ett sätt som ger användare en gedigen och lyxig konstruktion. Likheterna med Samsung Galaxy SEdge är uppenbara men det finns också viktiga skillnader. Mate Pro är både lite längre och bredare men har ett bakstycke av metall istället för glas.


Huawei mate 9 sverige

Android Auto i Sverige ? Huawei har lanserat Mate 9. Tre veckor senare lanserades Mate Pro i Sverige , vilket i stort sett är en Porsche Design utan Porsches varumärke. Oklart när den kan dyka upp utanför hemlandet. Här följer också alla de senaste nyheterna om den kommande modellen. LCD-skärm och glas är limmat och går ej i dagsläget att separera. Utrusta och skydda din telefon med högkvalitets produkter.


Ett plånboksfodral är s. Se operatörernas erbjudanden i vår jämförelse här! Så Mate Pro är den nya toppmodellen för oss, och den bjuder verkligen på en kavalkad av nyheter. Med denna hårdvara kommer dina appar att rulla på i en rasande fart.


Det är bara att hitta modellen av din mobil och välj sedan den tjänst du behöver och skicka din mobil till oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg