måndag 18 april 2016

Hur känns kärlek

Alla söker den, men vad är det egentligen? Vi lär dig känna igen den och hur du håller den äkta kärleken vid liv. Vår kärlek har växt sig större trots att de flesta fjärilarna i magen har försvunnit vid det här laget.


Men det har ersatts med något annat som jag känner är mer värdefullt. Jag kan ibland stanna upp och tänka på hur tur jag har som har honom, hur lika varandra vi är och hur bra vi förstår varandra. Visst, det känns dumt att ta förhastade beslut, men när du hittat äkta kärlek så börjar du automatisk fantisera om en framti resor och planer ni ska dela.

Personen får dig att skratta. Det låter väldigt självklart, men skratt är tyvärr inte alltid en del av alla förhållanden. När det handlar om äkta kärlek brukar de flesta släppa på spärrarna och våga visa sig sårbara – det känns helt enkelt som att det är värt att satsa allt på relationen. Du upplever trygghet Du uppfylls av en övertygelse om att relationen kommer att vara för evigt, det känns helt enkelt självklart att det ska vara ni.


Den ger dig en känsla av frihet, och du är redo att möta vad som helst. I en förälskelse kan det ofta bli en tävling om att bestämma. Du vill vara säker på att du inte drar det kortaste strået. Du bestämmer när var och hur , och du vill hålla koll på din.


En år lång studie från Harvard-universitetet visar att deltagarnas enda livslånga mål hade varit glädje och livsbejakande händelser var det enda som betydde något för dem i slutändan.

Kärlek är det enda som betyder något. Speciellt kärlek i sig eller sökandet efter kärlek , var det viktigaste i livet. Vad är era erfarenheter o tankar? Under en lång tid inte som par, då var jag med andra och upplevde pirr men sen vi återvända till varandra har jag blivit lugnare, men saknar pirret och undrar om det är så här det ska kännas. Så fort du kan acceptera situationen du befinner dig i så kommer du känna dig mer redo att gå vidare.


Det betyder inte att vägen dit är kort, men den har åtminstone påbörjats! Här kommer våra fem steg om hur man kan hantera obesvarad kärlek : 1. Hur känns känslomässig ambivalens? Om du aldrig funnit dig själv i denna situation så vet du förmodligen inte hur det känns att känna kärlek och hat i samma känsla.


Du kan känna attraktion och motvilja mot någon. Hur vet man om man har hjärtflimmer? Eller så utvecklas det till kärlek , att man älskar varandra. Det är nåt att bygga framtiden på.


Diskutera och skriv en dikt om hur kärlek känns. Du ser, för mig är kärlek den renaste känslan av dom alla. Med rätt man känns kärlek som någonting så naturligt som att andas.


När du hittar din själsfrände så älskar han din sämsta sida som om den vore din bästa. Lust handlar mer om belöning och drift. Vi vet vad det är och hur det känns , men vi kan sällan förklara känslan.

När man tittar på ett kärlekspar, kan man ofta se hur de har präglats av varandra. Men hur känns den där kärleken egentligen? Jag vet inte om jag känner nåt särskilt i min kropp. Omställningen till det nya livet som mamma är ganska jobbig. Efter års äktenskap och därefter skillsmässa vet jag nu vad riktig kärlek är, hur den skall kännas, hur man skall älska och bli älska hur det känns att bli sed uppskatta bekräftad.


Det som händer är att man börjar fokusera på bristen av en partner, på hur saknaden känns , på hur ensamheten känns , på allt roligt man inte kan göra för att man inte har någon att dela det me på allt som man hade tänkte sig att livet skulle innehålla men som inte finns där för att man inte har någon partner, ja listan kan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg