torsdag 14 april 2016

Ditt mobilnummer kan tyvärr inte registrera ett wywalletkonto

Då kan du göra sms-köp precis som tidigare men betala för dem via WyWallet. Vet inte om man ska skaratta eller gråta jag har efter en månad ännu inte fått wywallet att fungera. Ditt mobilnummer kan tyvärr inte registrera ett WyWallet-konto har i en månad dividerat med wywallet och min opereratör(halebop) om vad problemet är. Om du exempelvis har ett företagsabonnemang eller mobil med kontantkort finns dessa inte registrerade på din hemadress och då får du ingen sms-avisering om du inte aktivt registrerat ditt mobilnummer.


När du registrerat ett konto så måste du inte alls fylla på något wywallet konto. Efter att du registrerat ditt mobilnummer så är det bara att låta bli att göra något alls och smsköp kommer som vanligt att registreras på mobilfakturan. Det kan bero på att vi inte lyckades fånga upp ditt mobilnummer.


För frågor om sms-tjänsterna kontakta Aftonbladets Kundcenter: Mejla till kundcenter. Svenska Färghusgruppen Försäljning AB behandlar dina personuppgifter och som medlem i vår kundklubb godkänner du att dina personuppgifter sparas och du ger oss rätt att använda information från din. Hemligt nummer om du är inloggad på Mina Sidor.


Vid registreringen genom vår kundtjänst kan du välja att de du ringer till ska se ditt nummer men att det inte ska synas hos nummerupplysningen. Vi som operatör delar inte ut kunduppgifter eller listor på kunder. Registrera ditt resultat nu. Konfigurerade mobiltelefonnummer används för att hjälpa dig återfå ditt konto genom att ta emot en kod i ett SMS. Klicka på Lägg till nytt.


Du kan registrera ett eller flera nummer. Skriv in ditt mobilnummer. Verifiera Microsoft-konto Windows - Microsoft. Lyckas inte återställa mitt konto!


Ditt mobilnummer kan tyvärr inte registrera ett wywalletkonto

Men som sagt, enligt den man jag talade med är det omöjligt att registrera numret om du inte befinner dig i Spanien. Det har dock sagts att man har ett halvår på sig att återaktivera ett kontantkort som ej registrerats i tid. Glöm inte att registrera ditt kontantkort om det är helt nytt. Har du inte registrerat ditt kontantkort hos din mobiloperatör kan du inte heller hittas hos nummerupplysningar som hitta.


Tyvärr kan du inte vinna utan alla. Här kan du registrera ditt Comviq kontantkort , Telia Refill, Telenor och Halebop kontantkort. Ibland är det så att dem registrerar dig på abonnemang på deras andra sidor med informationen du gett dem (inklusive ip-adress) dem kan då maska sin ip-adress med din ip-adress, så när polisen frågar dem om bevis, kan dem säga att den utsatta har registrerats med ip-adressen xxx. Kan man betala en mindre avgift om man bara vill utnyttja duscharna och inte den inhägnade parkeringen?


Kan man använda appen om man inte har ett svenskt mobilnummer ? Jag vill inte att mitt telefonnummer ska synas Vill du inte att dina uppgifter ska vara sökbara kan du kontakta söksajter för telefonnummer som Eniro, Hitta. Att siffrorna på själva SIM-kortet inte kan ha någon koppling till telefonnumret är vissa fall ganska självklart. Jag har haft samma mobilnummer i över tjugo år, och har bytt både operatör och SIM-kort flera gånger. Kuriosa: Jag har haft alla fyra storlekarna, inklusive det i kreditkortsformat.


Var är det som du inte kan registrera ditt nya mobilnummer ,. Detta hjälpte tyvärr inte. Observera att du tyvärr inte kan registrera utländskt mobilnummer , men du kan istället registrera din e-postadress. Hej, Jag har 3st mobilnummer på mitt konto och undrar om jag kan ge de ett namn? Kontaktuppgifter kan läggas till eller ändras under knappen längst uppe till höger där ditt namn står genom att välja ”kunduppgifter”.


Flyttanmälan kan du tyvärr inte göra från Mina sidor. Om ni till exempel vill dela en nota efter en middag eller om du lånat ut pengar vid något tillfälle anger du bara din väns mobilnummer och den summa du vill föra över så har din vän pengarna på sitt WyWallet-konto. Jag registrerade med mitt mobilnummer eftersom jag inte har facebook och ej heller kommer att skaffa facebook.


Ingenstans finns det info om hur man avregistrerar sitt mobilnummer. Efter att jag tagit bort appen från telefonen så kunde andra folk hitta mig via mobilnummer och skicka meddelande I tron om att jag har messenger. Om du registrerat din e-postadress hos oss så kan du återställa ditt lösenord genom att klicka på Glömt lösenord i inloggningsrutan. Vi skickar då ett nytt lösenord till dig via e-post.


Ditt mobilnummer kan tyvärr inte registrera ett wywalletkonto

Om du inte registrerat en e-postadress kan du logga in med ditt medlemsnr och ditt postnr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg