fredag 22 april 2016

Bästa köp och sälj sajter

Här kan du sälja och köpa : Nästan allt. Sidan vänder sig till både privatpersoner och företag. Kostnad: Det är gratis att bli medlem. Däremot kostar det att lägga upp en annons.


Att köpa och sälja begagnat är bra på så många sätt, både för din ekonomi och den gemensamma miljön.

Med dagens appar och hemsidor har det dessutom blivit enklare än någonsin. Här är de bästa köp - och säljapparna just nu enligt oss på Consector. Nätets bästa köp - och säljsajter. Här hittar du det mesta du behöver.


Behöver ingen närmare presentation. Sajten har ett gott rykte och jobbar, precis som sajterna ovan, med experter som kontrollerar att det rör sig om äkta vara. Klicka på bilden för att komma till sajten.


Alla sajter är testade och har passerat vår kontroll, du hittar både orankade och rankade sajter.

Saknar du någon sajt ? Har du någon synpunkt på dessa sajter ? Vill du också sälja säkert och få betalt. Annonsera gratis på Sveriges största loppis i mobilen och ta del av de bästa annonserna i. Det märks verkligen att svenskarna ser alltmer positivt på att köpa och sälja second hand. Datorannonser är som namnet antyder en sajt som inriktar sig på datorer och allt som hör dem till.


Sajten är dock inte så stor och det finns annonser som ligger kvar sedan flera år som antagligen inte är aktuella längre. Men bor du i storstadsregionerna kan du säkert hitta en del grejer som kanske inte finns någon annanstans. Köp och Sälj på Fyndtorgets stora annons-marknad. Gratis annonsering för både privatpersoner och företag. Topp1listar Sveriges bästa sajter och tjänster från företag, organisationer och myndigheter på webben.


De hundra bästa i kategorier hamnar på listan. Letar du efter köp och sälj ? Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen. Att sälja saker online är ett enkelt sätt att få in snabba pengar.


Men vilka appar och sajter är egentligen bäst?

Blocket behöver ingen närmare beskrivning. Köp - och säljsajten är idag landets största med mellan 4-miljoner besök varje vecka, vilket också gör den till en av Sveriges mest besökta webbsidor. Ta chansen att fynda eller tjäna pengar på att sälja saker du inte längre behöver. Populära katogorier är mode, elektronik och produkter till hemmet. Vi vill att det ska vara lika härligt att köpa bil som att drömma om dem.


Köp eller byt nya och begagnade bilar - Bilweb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg