tisdag 26 april 2016

A kassan vision adress

Vision är fackförbundet för dig som är anställd inom kommun och landsting. Bli medlem i fackförbundet Vision. Vi ger dig en rad förmåner.


Arbetslöshetskassan är till för dig som är medlem i Vision. Som medlem i a-kassan har du en ekonomisk trygghet om du skulle bli arbetslös.

Vision ingår en inkomstförsäkring som kan komplettera ersättningen från a-kassan. Vi är a-kassan för dig som leder, utvecklar eller administrerar Sveriges välfärd. Vanligtvis kan du inte få a-kassa när du studerar, men det finns vissa undantag. För att du ska få a-kassa under studietiden behöver du först ansöka i Mina sidor om att få studierna godkända. Ett av undantagen är deltidsstudier.


Du kan studera med en studietakt på högst procent i högst veckor samtidigt som du får a-kassa. Vision a-kassa finns till för dig som arbetar eller senast arbetade inom kommun eller landsting.

Eller inom en privatägd verksamhet med koppling till skola, vård och omsorg. Svenska kyrkan är välkomna att gå med i Visions a-kassa. Papperskassakort skickas till. Ring och boka en tid om du vill besöka oss. Det ger oss en större möjlighet att sätta oss in i ditt ärende och hjälpa dig på bästa sätt.


Vi finns på Bolidenvägen i Stockholm. A-kassan Vision För dig som leder, utvecklar eller administrerar Sveriges välfärd. Du arbetar i en kommun, ett landsting, ett bolag eller en stiftelse inom det kommunala området. Avgiften till a-kassan är 1kronor per månad. Mer information om a-kassan och kontaktuppgifter finns på akassanvision.


Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så. Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet. Glöm inte söka medlemskap i a-kassan ! Med vår dagräknare kan du som redan får ersättning, se hur många dagar du får i veckor där du till exempel jobbar eller tar ut föräldrapenning. Om du vill söka ersättning från a-kassan , skicka in handlingar eller rapportera tid så gör du det genom att logga in på Mina Sidor.


Din handläggare vägleder dig genom processen med hjälp av tjänstens Att-göra lista.

Har du frågor om din ersättning kan du också ställa dem här. Akademikernas a-kassa är a-kassan för dig med en högskoleutbildning eller som studerar just nu. Du kan vara medlem hela arbetslivet - oavsett om du byter jobb eller startar företag. Använd Mina sidor för att det är enklare, snabbare och säkrare. Du får full koll på dina ärenden och kommer i kontakt med din handläggare på ett enkelt sätt.


A-kassan för Service och Kommunikation är till för dig som jobbar inom de branscher som fackförbundet Seko organiserar. Ansök om medlemskap redan idag. Byggnads a-kassa är för dig som är byggnadsarbetare eller målare. Försäkra din inkomst och bli medlem hos oss redan idag.


Huvudregeln är att du inte kan studera samtidigt som du får ersättning från a-kassan men det finns undantag. Du kan få studera på deltid under maximalt veckor under en ersättningsperiod. Du får inte studera mer än procent av heltid. Kontakta oss om du vill studera. Välkommen till IF Metalls a-kassa.


Våra medlemmar arbetar bland annat i byggämnes-, stål-, kemi- och verkstadsindustrin, tvätterier, bilverkstäder och gruvor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg