torsdag 21 april 2016

Hyra underhållsstege

Behöver du hyra verktyg, maskiner eller andra byggtillbehör? Renta har vad du söker – oavsett om du är privatperson eller företag. Vi hyr alla maskiner hos dem och kan varmt rekommendera Hyreshuset. Dag före Helg(Röd dag) 07. Hyreshuset Eskilstuna - hyreslägenheter, hyresrätt, butikslokaler, lediga lägenheter, lagerlokaler, hyra bosta bostadskö, kontorslokaler, lokal, lägenheter.


Hyra underhållsstege

Med Wibe Ladders underhållsstege står du säkrare på taket vid underhållsarbete. Stegen rullas upp till taknock med hjälp av hjulen och vänds så att kroken griper tag om nocken. Lämplig för branta tak. Observera att detta är en underhållsstege och ej en fast takstege. Den är således inte godkänd för sotararbeten.


Hos oss hittar du ett stort utbud av flexibla rullställningar från Wibe Ladders som gör jobbet på höjd betydligt enklare. Stegfabriken har ett stort utbud av stegar från Wibe Ladders. Jag har lite ekonomibyggnader som behöver takomsorg, så jag byggde en underhållsstege med Zarges nockkrok med hjul samt två ihopbultade 3m alu-stegar från byggmax.


Precis som banco skriver är det ett h-vete att vända den, 6m stege plus lite trall som distans mot taket väger en del. Men även om det är tungt tycker jag det funkar bra (en person med lite vilja klarar det). Det är farligt att gå på tak.


Du som villaägare ansvarar för taksäkerheten och kan bli skadeståndskyldig om det händer en olycka. Stegar och byggställningar från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris.


Hyra underhållsstege

Byggställningar är ofta nödvändiga vid renoveringsarbeten. Många väljer att hyra en ställning men har du en egen ställning och en bra stege så får du större frihet. En aluminiumstege ska genomsyras av säkerhet och funktion. Hos Stegproffsen hittar du stegar från ett stort antal leverantörer, bl.


Lån noteras med namn och husnummer på anslag. Nyckel lånas av styrelsemedlem. Montering av nockkrok på takstegen görs med hjälp av 4st bult M8xoch mutter (E). Med en stege jobbar du säkrareDu ska inte vara rädd för.


Hyra underhållsstege

Idag igen saknade jag en lång fristående stege så att jag kunde nått. Vi har köpt en väldigt praktisk Multistege i kraftig aluminium hos Jula. ZARGES har rätt produkt för alla och kan även erbjuda individuella lösningar. Oavsett om det handlar om tjänstesektorn, handel, hantverk, affärsverksamhet eller.


Det finns 6återförsäljare i Sverige. Använd kartan eller sökfunktionen för att hitta en butik nära.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg