tisdag 12 april 2016

En händig man sökes

Stugan vid havet är en perfekt miljö för hans skrivande - tills han möter sin hyresvärd: lordens svenska hustru Anna. Förförd av ladyn dras John in i lekar som till slut får hela ön att hålla andan. I en avlägsen by på en vindpinad skotsk ö väntar ett gods med en förfallen stuga som ska renoveras. Här finns en lord på ruinens brant, en lady utsvulten på kärlek och en ö-befolkning som drömmer om mer frihet och bättre löner.


En händig man sökes

Däremot inledde en medarbetare i produktionen ett förhållande med en av hantverkarna – som egentligen skulle dejta Johanna Björk. Rum har omvandlats, kärlek har spirat och hjärtan har krossats. Och en efter en har tjejernas händiga män tvingats lämna. I del fem av Händig Man Sökes vill Filippa se mer hud och utmanar killarna att jobba i bar överkropp när dom ska renovera hennes kök. Ja, det får man väl hoppas.


Med största sannolikhet inte helt omedvetna om den svindlande sexismen – men förmodligen med förhoppningen att folk ska se att detta är gjort med ”glimten i ögat”. Folk tar yrkena som man tycker är lite sexiga – du vet, barbröstade svettiga snickare, säger Filippa Björling. Här kan du streama TV-program till dator, surfplatta, mobil, spelkonsol och Smart TV.


Tre fantastiska singeltjejer som alla längtar efter kärleken, och som bor i hus som skulle behöva en händig man. Sex killar dyker upp hos varje tjej, redo med hammare, skruvdragare och trånande hjärtan! Men Peter är osäker på om han kommer respektera Gregers vilja… Samtidigt ser Gunnar sin chans.


Och hos Johanna blir det ett oväntat farväl när en av killarna plötsligt väljer att lämna helt av egen vilja. Händig man sökes ”-profilerna är inte förvånade. Vi gör det här för att det är en rolig grej, säger deltagaren Johanna Björk, 3 från Vellinge utanför Malmö. John kan inget om snickeri men han ser sin chans att äntligen skriva klart sin stora roman i en avlägsen liten stuga vid havet. Renoveringen får han lösa efterhand tänker han.


Jag vet inte varför, men jag började läsa boken med förväntningarna på att det skulle bli en kärleksroman, men se de tankarna fick jag revidera under läsningens gång. Se Händig Man Sökes och fler av de bästa serierna online på Viaplay. Du kan streama serier till dator, surfplatta, mobil, spelkonsol och Smart TV.


Självaste konceptet är så jävla löjligt, givetvis vill väl de flesta kvinnor ha en riktig och händig man men det är urlöjligt att göra ett program om det. Jag fortsätter lyssna mig igenom ljudböcker på löpande band. Sist ut är Jöns Hellsings trilogi, den första delen, “ händig man sökes ”. Handlar om en kille från England som hamnat lite snett i livet och söker ett jobb som hantverkare på ett gods i en avlägsen by.


Hon har inte skött det snyggt, säger han i programmet. En händig man sökes Efter en rörig arbetsdag och kroppsligt känner mig inte pigg så det fick det bli ett varmt skumbad. Jag visste att jag inte skulle kunna bada så länge för eventuella skulle en kompis komma förbi för att köpa ett par sockor. Du vet väl om att Klintas ljus inte bara är vanliga doftljus utan de är dessutom en.


Det svåraste när man. Detta kan bli Johns chans. Inte för att han är särskilt händig , men att komma bort och få vara ifred och kunna skriva på den där boken som han så länge har haft i huvudet. Intervju med Jöns HellsingJöns bjöd upp mig till hans kontor i Stockholm, där han tillbringar dagarna med sitt vanliga jobb. Vi satt och samtalade i ett trevligt.


Prova själv och upptäck skillnaden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg