måndag 18 april 2016

Personalmöte dagordning

Personalmöte dagordning

De punkter som är aktuella vid respektive tidpunkt behandlas och dokumenteras. Dock ska samtliga punkter behandlas årligen. Andra aktuella frågor behandlas under punkten övrigt.


Personalmöte dagordning

Ibland fungerar det bra att börja med att sätta upp dagordning tillsammans i början av mötet. Skriv gärna upp punkterna på tavlan, så syftet med mötet blir väldigt tydligt. Vid vissa tillfällen avgör själva mötestypen dagordningen i förväg.


Om du vill köra möten enligt konstens alla regler, är det den här lättillgängliga mallen för dagordning du behöver. Dilemma: Dina möten tar mycket tid utan mätbara resultat. Strategi: Du kan lugnt förlita dig på att alla möten har ett egenvärde.


Många nickar säkert igenkännande åt detta: Oj, det är personalmöte i morgon! Och så smackar man ihop en dagordning med till exempel nytt från avdelningarna, nytt från kontoret, planering av sommarledighet och sommarfest. Ladda ner kostnadsfri mall för mötesprotokoll i PDF-format. Ta även del av våra smarta tips för att effektivisera dina möten i företaget eller föreningen. Där avtalar man utifrån de lokala förutsättningarna om träffarnas regelbundenhet, vilka frågor man kan ta upp och vilka beslut man kan ta.


Eva Bergmark tycker att de utifrån det lyckats med att skapa ett utrymme för dialog på deras arbetsplats. På mötet skall projektets nyckelpersoner (i utförandet av projektet) delta. Utgå från en dagordning.


Personalmöte dagordning

Skapa ett system för skriftlig information. Tyng inte era möten med sådant som kan läsas av personalen. Särintressen kan lösas på annat sätt. Mötet ska beröra alla. Dela upp mötet i mindre grupper.


Nedan laddar du ner StartaEgetInfo. Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Dagordningen är viktig för att skapa en tydlig struktur på mötet. Genom att fortsätta navigera på webbplatsen godkänner du denna användning. Mallen dagordning för styrelsemöte är helt gratis.


En dagordning ser till att det är klart och tydligt vad som skall diskuteras, att alla som deltar förstår deras roll och varför deras närvaro är nödvändig, och att regler är satta för hur mötet skall hållas för att det inte ska gå över styr. Lönebesked är utskickat. Mall för kallelse och dagordning.


Använd den här mallen för kallelse till möten som exempelvis klubb- och sektionsmöten. Kallelse och dagordning. Arbetsplatsträffar är ett viktigt forum för att ta upp arbetsmiljöfrågor. Handboken Hälsofrämjande arbetsplatsträffar ger stöd för att skapa bra träffar.


Godkännande av dagordning : Ordförande frågar om mötet kan godkänna dagordningen eller om det är någonting som ska tilläggas eller tas bort. Senaste mötesprotokoll: Ordförande går igenom senaste mötets protokoll och tar reda på om de punkter och uppdrag som styrelsen beslutade om är genomförda eller åtgärdade. En dagordning består normalt av tre olika kategorier av punkter: formaliapunkter, diskussionspunkter, samt beslutspunkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg