onsdag 13 april 2016

Mc träffar göteborg

MC - Träffar i Göteborg med omnejd. En sida där alla är välkomna. Välkommen till Mc Bikers, ett kompisgäng som träffas och åker hoj tillsammans. Under vinterperioden träffas vi på Golden Days, där vi bl.


Under sommaren försöker vi arrangera körningar och trevliga sammankomster med våra hojar.

På schemat för årets motorhändelse står imponerande och fartfyllda uppvisningar, spännande tävlingar och gedigna testbanor. MC -mässan i år på Svenska mässan i Göteborg. Här ska trådar och inlägg handla om körningar och träffar som regionen arrangerar samt andra regionspecifika frågor. Trådar om körningar och träffar som är intressanta för mer än ett fåtal medlemmar i andra regioner ska i största möjliga mån även publiceras i kategorin Träffar Rally. Om du behöver körkort för Tung, Mellan, eller Lätt mc så kan vi hjälpa dig.


Som kund hos Kramérs Trafikskola kan du känna dig trygg, vi är Göteborgs största mc -skola med åtta välutbildade lärare på motorcykel. Resultaten för våra elever på Trafikverkets prov är mycket goda. Hos oss är alla varmt välkomna.

Det blir en gudstjänst med mycket musik och en kort andakt. Vid regn servering inomhus. Vi vet att mötet med resten av mc -världen är både inspirerande och befriande. MC Mässan är årets höjdpunkt för oss på två hjul. Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension.


Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Upp till rabatt i Göteborg. Sista minuten-erbjudanden.


Du får erbjudanden riktade enbart till innehavare av förköpsbiljetter. Till exempel köpa entré till Hard Rock Caféfesten den januari före alla andra. Du får möjligheten att delta i en klurig frågesport med fina priser – bara för dig med förköpsbiljett. Du får känna och prova på både gamla och nya hojar, träffa MC -föreningar och säljare och får reda på vad som är årets kommande events, och mycket mera. ELiT MC Göteborg är företaget du ska vända dig till när du vill köpa ny eller begagnad motorcykel.


Vi är en fristående återförsäljare av BMW, Ducati, KTM. Power Big Meet i Lidköping och Västerås Summer Meet arrangeras samtidigt! H-DCS är en ideell, opolitisk förening för ägare av Harley-Davidson motorcyklar.

Honda MC -Center Göteborg. Försäljning av MC -, Moped- och Bil-delar samt övrigt som tillhör hobbyn. SHRA Karlstads swapmeet. I vårt kompletta MC -varuhus har vi något för alla.


Med över års erfarenhet i branschen hjälper vi till att hitta rätt motorcykel för just dig. I vår välfyllda butik har vi även tillbehör och personlig utrustning för alla smaker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg