fredag 15 april 2016

Kbt psykologer helsingborg

Hos oss arbetar över 1leg. Träffa någon helt utan väntetid eller remiss. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.

Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Du behöver bara ditt BankID och internet. Legitimerade behandlare över hela sverige.


Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Få hjälp av specialister - utan krav på remiss.

Välkommen till JC Psykologmottagning AB i centrala Helsingborg. Verksamheten utför behandlingar inom ramen för vårdval Psykoterapi, på uppdrag av Region Skåne. Mitt medlemskap i Sveriges Psykologförbund samt Psykologföretagarna garanterar din säkerhet som patient.


Arbetar både individuellt och i grupp. Erbjuder även handledning och kurser. Hit kommer du som har en lättare till medelsvår depression, ångest eller stress. Det kan handla om oväntade förändringar i ditt liv eller annat som skapar en.


Här hittar du kontaktuppgifter till våra medarbetare i Helsingborg. Vi utvecklar individer och organisationer med den senaste psykologisk forskningen och metoder. Jag är av Region Skåne ackrediterad för KBT kort (6- tillfällen) och lång (10- tillfällen) inom ramen för Vårdval Psykoterapi.


Rehabiliteringsgarantin gäller från år och uppåt. I denna kontakt ingår det att fylla i formulär från Region Skåne vid första besöket, avslutningsbesöket samt vid tre månaders uppföljningen. Mottagningen ligger på Järnvägsgatan 10A. Södra Avenyns mottagning i Helsingborg är en psykoterapimottagning. Vi har olika inriktning och kompetens att erbjuda dig och har stora möjligheter att matcha dina behov och svårigheter till bästa möjlig behandling.


En privat mottagning i centrala Helsingborg med KBT behandling utförd av legitimerad sjuksköterska med grundläggande KBT psykoterapiutbildning. Det finns situationer då vi kan känna behov av en extern part att rådgöra med.

Det är inte ovanligt att uppleva viss osäkerhet kring vilken typ av hjälp man behöver. Efter tre månader kallas du till ett uppföljningsbesök. Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler.


På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. KBT Behandling Helsingborg kan även innebära andra behandlingsmetoder såsom mindfulness. Depression och ångest är ett växande problem i dagens samhälle där många har svårt för att söka hjälp.


Psykolog i Helsingborg som arbetar utifrån kognitiv beteendeterapi ( KBT ) som är en stor samling arbetsmetoder baserade på gedigen vetenskaplig grund. Jag föreläser i ämnen som social fobi, ångest och mindfulness. Jag arbetar med Kognitiv Beteendeterapi ( KBT ). Inom KBT får du hjälp att förstå och hantera dina känslor och reaktioner. Vi undersöker tillsammans dina tanke- och beteendemönster och ger dig nya insikter och erfarenheter. Jag bor i Helsingborg och undrar om det är någon som kan ge tips på någon som gått till någon inom KBT och trivts bra.


Vi erbjuder KBT för trauma i Lund Malmö och Helsingborg , EMDR i Lund och Malmö, hypnos i Lund och Malmö. KBT - psykolog av något slag. De KBT psykologer som arbeta med trauma kan du komma till genom remiss (Vårdvalet) från din läkare.


Du kan också komma privat utan remiss. Kontakta oss gärna om du har frågor. Fokus i mitt arbete som psykolog har alltid varit detsamma: att hjälpa barn, ungdomar och vuxna till ökad förståelse och livskvalité, ett bättre utnyttjande av inneboende resurser.


I min grundutbildning till psykogick skolning i den psykodynamiska teorin, under årens lopp har jag kompletterat med studier i bl. KBT , neuropsykologi och konsultativt arbetssätt. Emira psykologmottagning drivs av Petra Larsson, leg psykolog.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg