torsdag 21 april 2016

Snälltåget

Snälltåget tar dig mellan Malmö och Stockholm året runt. Ta tåget till en av Europas mest spännande och levande huvudstäder! Berlin har något att erbjuda för alla.


Tågen avgår två gånger i veckan under perioden augusti – september. Jag går hellre än att åka med snälltåget. Jag önskar att jag kunde ge det här företaget -stjärnor, första gången jag åker snälltåget och har ett bokat på returvägen men dom skulle behövs betala mig för att jag ens skulle åka med deras tåg igen.

Merresor AB ägs av Transdev Sverige AB. SNÄLLTÅGET och Inlandståg. Inlandståg drar med ett av sina lok nattågsvagnarna med besökare som ska vidare från Östersund till Vemdalsfjällens skidområden. Det är också Inlandstågs personal som är ombordansvarig. Tågresan går från Malmö via bl a Stockholm till Röjan station på Inlandsbanan och därifrån blir det transfer med buss till och från Ramundberget.


Bolaget är fortfarande mindre än de flesta aktörer i tågbranschen, men har vänt det faktumet till en fördel. Prisnivån är dock oftast mycket lägre. Jag har väldigt svårt att motivera prisskillnaden mellan snabbtåget och snälltåget med att komma fram minuter snabbare.


För att inspireras till att ta stora steg ut i världen.

Eller åtminstånde för att tio minuter senare sitta här och skriva på ett blogginlägg om den resan. Till detta har man hyrt tre nya Vectron-lok av företaget ELL, European Locomotive Leasing. Snälltåg, i Sverige förkortat St, är en allmän benämning på snabbtåg i Finland och Sverige. Snälltåg var avsett uteslutande för befordran av passagerare.


Orsaken är att allt fler reser klimatsmart till följd av Greta Thunberg. Nummerlappen får du direkt på tåget. Tåget ankommer Mora redan kl.


På vittnesfilmer inifrån vagnen ser man hur konduktören river ner henne på backen. Vagnarna kommer att sättas i trafik efter att de genomgått en teknisk uppgradering under våren. Vagnarna har sex bäddar i varje kupé och har totalt platser per vagn och är utrustade med klimatanläggning. Dock så skulle snälltåget ha mer moderna trappor eller dylikt, inte ok att ha så dåliga, farliga trappor,när man får mer eller mindre lyfta upp min stora hund (väger en del) för att man inte kan få upp honom som i en normal trapp.


Resan till Destination Vemdalen ska vara så enkel som möjligt och därför är vi stolta över att vi sedan några år tillbaka kan erbjuda nattåg varje vecka under vintersäsongen. Att ta nattåget till Vemdalen är ett lätt och effektivt sätt att ta sig genom Sverige till vår fina. De nya vagnarna är inte lika breda så de går att köra från Sicilien till Narvik. Prototype: Four Swedish compartment cars. The cars look as they currently do in real life.


Vi har lyckats bygga upp en stabil och lönsam verksamhet och det var dags att ta nästa steg och satsa på egna lok. Vi vill få dig som resenär att alltid känna dig sedd och välkommen ombord och försöker ge dig så bra service som möjligt.

Från Undersåker går det transfer till Vålådalen och Trillevallen. Built by Siemens as a regular production locomotive from the Vectron type program. NMJ Topline modell av 1. Tvärtom har vi precis investerat i tio nya vagnar och vi ökar vår trafik mot Europa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg