fredag 15 april 2016

Lunch korsvägen

På Gothia Towers vid Korsvägen blir en lunch i Göteborg mer som en lunch med Göteborg. Utsikten från Heaven ger dig nämligen hela Göteborg i ett enda ögonsvep, och väljer du att luncha i restaurang West Coast fullkomligt äter du Göteborg genom den västkustska menyn av goda husmanstraditioner. LUNCH Våra matlådor med både husman och pasta fr 69:-Matiga pajer med en frisk sallad fr 65:-Sallader med smak från både hav och land fr 75:-Soppa med dagens smak och nybakat fr 65:-FIKA Varför inte sitta ner i butiken och dricka en latte eller en kopp varm choklad. Samt avnjuta en bit nybakad paj med vaniljsås.


Utforska restauranger nära Korsvägen , Göteborg!

Se öppettider, popularitet och mycket mer. Med Thatsup hittar du stans guldkorn. Här får du både våra egna och. Buon Cibo, italiensk restaurang i Göteborg som har öppet från morgon till kväll. Här hittar du alla restauranger nära Korsvägen , Göteborg.


Se betyg, recensioner och bilder. Vi leder dig snabbt och bekvämt till din bästa lunchrestaurang i Göteborg.

Restauranger med lunch i Göteborg. En vällagad och god lunch håller i sig hela dagen! Använd vår smarta sökmotor för att hitta den lunchmeny i Göteborg som passar just dig. Veckans lunch Med smaker inspirerade av Italiens mångsidiga och spännande kök ger vi dig en härlig lunchupplevelse.


Fest, lunch eller fiesta? Vår fräscha övervåning är populär hos både företag och privatpersoner och funkar lika bra dag- som kvällstid. Bland snyggt designad inredning sitter Ni avskilt på övervåningen med plats för cirka personer. Bistro Södra 3 Södra vägen 3 Göteborg.


Hos oss möter du världen. Världskulturmuseet är en mötesplats med tankeväckande utställningar och program om spännande och aktuella frågor i världen omkring. S med tre sorters sill och knaprigt knäcke, eller testa några härliga smörrebröd.


Välj paradrätter som S. I köket står samma kock sedan tolv år och levererar luncher med säker hand. Närmaste hållplats är Korsvägen. Njut av en välsmakande lunch på vår restaurang eller uteservering och låt dig inspireras av pulsen i centrum men på.


Priset är kronor och då ingår bröd och dryck.

Vi serverar lunch vardagar klockan 11. Här möts du av genuin italiensk atmosfär! Frank’s Corner är ett mysigt café i centrala Göteborg som erbjuder allt från goda luncher och enklare middagar till den klassiska fikan. Dagens lunch serveras mellan 11:och 14:där vi erbjuder två olika rätter samt ett vegetariskt alternativ.


Förutom detta kan vi ta emot större sällskap för middagar, fester, mässor etcetera och vi lagar gärna catering (se vår inspirationsmeny för catering under fliken) om detta efterfrågas. Måndag till fredag mellan 11. Pasta Etc ligger i närheten av Liseberg – en mysig liten restaurang med familjär stämning.


Från köket sprids ljuvliga dofter som får det att vattnas i munnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg