onsdag 13 januari 2016

Gardinskena tak hemtex

Praktiska och snygga gardinskenor. Köp enkelt hos Textilgallerian! Plannjas ambition är att skapa bättre byggnader. Kostnadsfri inspektion! Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg.


En stabil gardinskena , för både tak - och väggmontering, som tåler tyngre gardinuppsättningar, helt enkelt! Det har gjort oss till Nordens ledande detaljhandelskedja för hemtextilier. Du kan idag besöka oss i över 1butiker och i vår webbshop som alla erbjuder samma sortiment och lika stor passion för de enkla förändringar som täcken, kuddar, plädar, bäddtextilier, handdukar, dukar, servetter och gardiner kan göra i. I Kirsch sortiment gardinskenor hittar du både gardinskena för tak och gardinskena för väggmontering. Våra gardinskenor har nämligen, i en del fall, olika funktioner.


Så beroende på vad du vill ha finns det en gardinskena för varje jobb! Till dig som letar efter en skena i taket skulle vi rekommendera Flexi. Vill du ha din gardinskena kapad till ett specifikt mått kan du enkelt såga av skenan till önskad längd med en vanlig bågfil.


En gardinskena behöver inte alltid vara rak. Välj ur ett stort och brett sortiment – du kan till och med få din gardinskena motoriserad om du så önskar. I paketet med skenor följer det med takfästen.


När ni har en skena i rätt längd fäster ni dessa små takfästen i skenan där skruven som ska fästas i taket ska sitta. När alla dessa sitter på plats i skenan så höll vi skenan mot taket och markerade vart borrhålen skulle vara. Så här använder du en 1-fingerkrok med extra hög fattning (som gör att din gardin kommer extra långt ner och löper fritt under gardinskenan ) för.


En liten och nätt skena som passar till tunna och lätta gardiner. Skenan är hålslagen vilket gör att den kan monters direkt i tak , utan hållare eller beslag. Naturligtvis går skenan även att väggmonteras, då kompletterar du med skenfäste och vinkel.


Vad tråkigt att du valde att slänga gardinskenan. Bakom varje gardin finns en gardinstång eller en gardinskena. Den, och hur du sätter upp den, är väldigt viktigt för att slutresultatet ska bli bra.


Gardinskena tak hemtex

Du kan välja en av våra gardinstänger där stången är en del av gardinlösningen. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jag förmodar att du menar gardinskena att sätta i taket :) Jag köpte själv.


Hemtex de har jättebra gardinskenor av bra. Det ska iaf var gardiner från tak till golv, typ “veckbandsvariant på skena. Det är min egen lilla gardin regel som fungerar lika bra med högt i tak som jag själv har.


Gardinskena tak hemtex

Här ovan ser ni mina egna gardiner i vardagsrummet och hur jag hängt dem från en takskena. Vill ni inte ha en gardinskena som jag har ovan kan ni sätta gardinstången precis mellan vägg och tak istället. Med gardinskenan kan du välja mellan enkla eller dubbelt hängande gardiner. Hur monterar man en gardinstång?


Köp gardinstång online på Hemtex. Jag vill väldigt gärna ha gardinskenan högt upp men har jag det så blir det inte vägg till vägg då nedsäkningen inte tillåter det. Alternativ att jag utgår ifrån nedsäkningen men då hamnar skenan enbart -12cm ovanför.


Oavsett om du ska köpa gardinstänger till fönstret eller gardinskenor till taket som skiljevägg – så har du kommit rätt! Hos oss på HORNBACH har vi gardinlösningen för dig. Söker du en diskret lösning så är en gardinskena ett bättre alternativ, den tar minimal plats. Vad jag har använt mig av för produkter när jag fixade mina gardiner från golv till tak ? Jag tror att de är av dessa (länk) jag använt, men det var nästan år sedan så jag lämnar ingen garanti på att det verkligen är dem.


Gardinerna har jag köpt på Hemtex. Tänk på att de förmodligen behöver fållas upp. Kirsch Flexi-skena och passande tillbehör för tak - och väggmontering. Kombinera med fingerkrokar för önskad effekt.


Monteras i tak eller på vägg. Flexibel gardinskena som går att montera både på väggen och i taket. Storlek: Ange längd vid beställning. Sätt då din gardinskena i taket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg