onsdag 13 januari 2016

Prata med psykolog online gratis

Prata med psykolog online gratis

Landstingssubventionerad tjänst. Boka en psykolog idag. Mindler är en av sveriges största uppdragsgivare för psykologer med över 1psykologer. Ta del av dina journalanteckningar.


Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar.


Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler. På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Få bort svartsjukan med ljudbok. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig.


Maila eller ring och boka in en samtalstid! Träffa psykolog online. Få hjälp med depression, stress, sömn, ångest, sexuella besvär mm. Chatt- och röstsamtal kr.


Psykolog online är perfekt när du har behov av prata med psykolog. Vi erbjuder snabbt konsultation och terapi via Skype, chatt och telefon samt parterapi via Skype. PsykologOnline är tillgänglig för individuell terapi, parterapi, råd och internetterapi också på tider då vanliga psykologmottagningar är stängda såsom kvällar och. Att träffa en psykolog online hos Mindler är därför ett alternativ för dig som inte får, kan eller vill träffa någon på en mottagning.


Prata med psykolog online gratis

Hos oss slipper du de väntetider som vanligtvis gäller hos en vårdcentral. Med Mindler får du dessutom möjligheten att själv välja vem du vill prata med. När du chattar med Psykolog behöver Du varken visa dig eller prata , men har ändå Psykologens fulla uppmärksamhet och engagemang.


Du skriver helt enkelt ner dina tankar och frågor på chatten och psykologen online ger direkt respons utifrån det. Börja med att boka din tjänst till den behandlare du önskar ha kontakt med. Du får en bekräftelse med instruktioner på din bokning både per mejl och sms. Prata med en psykolog online. Jag önskar att jag då hade vetat att man kan prata med en psykolog online.


Prata med psykolog online gratis

Vad smidigt det hade varit, jag hade inte ens behövt gå utanför dörren. Du laddar enkelt ner appen till din telefon och du loggar in med BankID och skapar ett. Möjligheten att chatta med psykolog är ett bra val för dig som föredrar att skriva framför att prata eller vill ha hjälp utan att behöva ses.


Fördelar med terapi på nätet Fördelarna med terapi på nätet är många. Det mest självklara är att det är bekvämt och lätt att få tid med en terapeut eller med en psykolog på nätet. Forskning visar också att terapi på nätet i dom flesta fallen har samma effekt för patienten som att träffa terapeuten personligen. Samtalstid och form för Terapi online. Alla sessioner online startar och avslutas på avtalad tid och varar i min.


Du är själv ansvarig för att ringa upp Psykologen i tid för att kunna nyttja hela sessionen. Samtliga terapier online bygger på samtal som ibland också kompletteras med övningar. Du kan börja med att boka tid på en vårdcentral eller en psykiatrisk öppenvårdsmottagning.


Där får du prata med en läkare som kan skriva en remiss till en kurator, psykoterapeut eller psykolog. Ibland behövs ingen remiss. Sök efter Online Psykolog nu på nya KensaQ. Eftersom du kan boka in flera besök varje vecka blir återkopplingen från psykologen mer kontinuerlig än vid en traditionell KBT-behandling där du till exempel kan ha en avstämning per vecka. Det är nu möjligt att få hjälp via nätet via så kallade vårdappar och en nyhet på senaste tiden är att det är möjligt att få prata med en psykolog.


Ladda ned appen och boka en tid med. Hur man bokar en psykolog online. Att boka tid hos en psykolog på nätet skiljer sig inte så dramatiskt åt från att boka tid med en online läkare. Den kanske största skillnaden är att utbudet är något mer begränsat med endast ett fåtal tjänster tillgängliga i Sverige.


Vägen till en konsultation med en online psykolog sker. Vissa av ställena jobbar med särskilda frågor, andra kan du prata med om vad som helst. Flera av dem kan du också kontakta om du oroar dig för någon du känner. Några hjälper även till med stödpersoner, gruppträffar och annat stöd. Hos vissa är det experter som svarar, hos andra är det personer med egen erfarenhet.


Men det som alltså är unikt för att doktor. För att chatta med en terapeut behöver du ha BankID och vara över år. Du kan prata i telefon eller skriva i chatten, det väljer du själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg