tisdag 26 januari 2016

Fallskyddssele

Fallskyddssele

Handla kläder och arbetskläder - Tingstad. Tåliga och bekväma arbetsskor. Bästa produkterna till låga priser! Många fallskyddssele till låga priser. Här hittar du våra fallskydd online.


Vi hjälper dig gärna att hitta rätt! Se hela urvalet av verktyg på GlobalTools webbsida. Leverans till hela Sverige. Jämför produkter inom kläder och accessoarer. Hitta lägst pris på hos Pricerunner.


Ger dig maximal säkerhet och komfort! Med kraftig D-ring i rygg samt bröstinfästning med textilloopar, justerbara benremslås och snabblås över bröstet. Fallskyddssele - Säkerhetssele. Hos oss kan du köpa din fallskyddssele noga utvalt av erfaren personal.


Fallskyddssele

I vårt stora sortiment hittar du allt från fallskyddssele för takarbete till säkerhetssele för avancerad Rope Access. Med ett brett och säkert utbud i olika prisklasser finns det en sele som passar just dig och ditt ändamål. Vi erbjuder selar av högsta kvalitet från ledande tillverkare för att du ska kunna känna dig säker oavsett höjd. För skydd mot fall måste man då ha fallskyddssele , förankringslina eller fallskyddsblock och förankringspunkt.


Om man faller och blir hängande i en fallskyddssele riskerar man att drabbas av hängtrauma, vilket kan leda till allvarliga skador och till och med dödsfall. Det är därför viktigt att det finns rutiner för hur en snabb och säker räddning ska genomföras. Varuhuset för arbetsplatsutrustning - med års erfarenhet. Den här broschyren är ett stöd för dig som ska utföra arbeten med byggnads- och anläggningsarbeten där fallrisker kan förekomma. Du som är arbetsgivare kan.


Fallskyddssele

Ett komplett fallskydd för slutna utrymmen som bassänger, pumpstationer eller cisterner består av en säker förankringspunkt, fallskyddssele samt ett fallskyddsblock med räddningswinch. Vid arbete i slutna utrymmen, som bassänger, pumpstationer samt cisterner så måste ett komplett fallskydd innehålla en räddningsfunktion och inte endast fallskyddsfunktion. Lätt och smidig sele för enklare typ av arbete. Köp fallskyddssystem hos Würth. Hög kvalitet Bra priser Brett proffssortiment Snabba leveranser!


Komplett fallskyddskit för säkert arbete! Detta kit av enklare kvalitet passar utmärkt när du ska arbeta på taket vid exempelvis snöskottning. Ett komplett fallskydd består av en säker förankringspunkt, säkerhetssele ( fallskyddssele ), falldämparemed lina alternativt säkerhetslina (fallskyddslina) med glidlås eller med ett fallskyddsblock (fallblock).


Idag finns också olika fallskyddspaket där utrustningar är samförpackade för olika sorts arbeten. De fasta fallskydden minskar risken att fall och minskar behovet av personliga fallskyd till exempel fallskyddssele. Måste man använda fallskydd när man klättrar ner i en bassäng mha stege?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg