torsdag 21 januari 2016

Att göra i los angeles med barn

Snabb och enkel köpprocess. Get Cheap Flights To Madinah. Impressive Cheap Flights on Hundreds Of Airlines. Spara upp till med Agoda!


Föräldrar som sjunger och dansar med sina barn , skateboardåkare som gör häftiga konster i ramperna, dansgrupper med gummikroppar som vrider sig själva näst intill ut och in.

Här är det bäst att välja en av stadens små “städer” som LA är uppbygd av. Los Angeles Los Angeles eller LA är en storstad med ett enormt utbud. Ett besök på USS Iowa (BB-61) gör det till ett perfekt utflyktsmål. Santa Monica har en härlig sandstran bra shopping och många restauranger. Det är det som gör helgerna så spännande.


Där har de “ Barnens Hörna” med massa roliga grejer för barnen att göra. Vi brukar dela upp oss så att en kan gå i affärer och en vaktar barnen i hörnan.

En gigantisk food court där det finns något för alla i hela familjen. Griffith Park Observatory Magisk utsikt dag som kväll. Passa samtidigt på att ta en mäktig selfie med dig själv och Hollywood-skylten i bakgrunden!


I parken finns ett stort antal vattenfall och den bästa tiden att se dom är på våren då snön smälter. Boka en prisvärd flight, ett schysst hotell och ta dig till något av dessa sevärda inomhus-ställen i LA. Bergamot Station Gillar du konst? Roliga saker att göra i Kalifornien med barn : Familjevänliga aktiviteter och roliga saker att göra.


Filmstjärnor , nöjesparker och bra restauranger toppar listan för de flesta människor , men det finns faktiskt många saker för små barn att göra också. Dessutom är staden ett nav för barnvänliga evenemang. I denna stora , storstad , hittar du saker att hålla dig sysselsatt med barnen för år. Satsa på kvalitet i stället för kvantitet och försök inte se allt under loppet av några dagar. Nöjesparker är kul för barn i alla åldrar och ger många timmars skoj med karuseller och upplevelser.


Med rätt stor sannolikhet blir orden - film, sol och hälsa. Här samlas USA:s, för att inte säga världens filmintresserade, med drömmar om att en dag bli superstar eller producent. Med ändlöst solsken, palmer, shoppinggallerior och vackra människor är denna stad som ingen plats du någonsin varit tidigare och ändå märkligt bekant.


Vi såg att Starline hade ett kontor några kvarter rakt upp från piren så vi gick dit på morgonen och löste in vår voucher och fick bra information och kartor.

Linjerna går ihop så det är smidigt att ta sig runt i staden. Om man ska göra någon utflykt från L. Mysigt för både stora och små. Härligt att bara låta barnen leka på stranden, eller hyra cyklar och cykla längs vattnet. Och däremellan slinka in på ett fik eller café för en lunch eller en kaffe. Den här delen av Third street är lite så.


San Francisco, Chicago, New York och Miami har givetvis mycket att erbjuda besökare. Men ingen stad i Staterna kan tävla med L. Inget ont om sandslott, men vi skulle vilja tipsa om några fler vattenäventyr att fylla sommaren med tillsammans med barnen. Venice är ett av få områden i bilburna la där bil inte är nödvändigt och många låter bilen stå och använder bräda, cykel eller rullskridskor för att ta sig runt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg