fredag 29 januari 2016

Ensam mamma söker blogg

Just nu ingår: Eucerin-kit värde 745kr! Beställ smidigt online. Jag är, Hälsoinspiratör, Personlig Tränare, coach och Mamma , mitt i livet.


Bloggen är en livsstilsblogg, där ni får ta del av vardagliga blogginlägg, pepp, och inspiration. Men även hålla koll på alla roliga träningsevent och bootcamps, som jag kör både i Sverige och utomlands. Följ mig i det vardagliga livet som jag delar med mina söner.

Min Rasmus är år och min Linus är år, dom är den Stora glädjen och lyckan i mitt liv! Ensam mamma söker och det är en upplevelse jag alltid kommer att bära med mig. Bland dom som faktiskt ändå gör det så försöker folk hela tiden förhålla sig till stigmat genom att visserligen kalla sig feminister men samtidigt liksom lite ta avstånd och påstå sig va nåt annat: man är postkolonial -, intersektionell-, kristen-, queer- eller riktig feminist, fan och hans mamma. Här har ni mig, mitt liv och min vardag. Ni kommer kunna följa mig på min resa till en sundare och starkare kropp.


Jag lever ensam med min som Milton som är år. Jobbar som undersköterska och driver en salong där jag masserar och vaxar. Under en sommar av romans och bankande hjärtan dejtar de tre singelmammorna sina beundrare för att finna mannen med stort M.

Nu berättar Jenny Edlund om livet med Tim efter att kamerorna slocknat och vad som väntar i framtiden. En av mammorna, vars kärleksjakt tittarna snart ska få se i tv-rutan, kunde avslöja den glada nyheten att hon väntar barn. Den blivande mamman heter Elin Näslun 2 och kommer från Gällivare.


En livsgla naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Mitt liv som fd ensam mamma , numera gift med en 2-metersman, två vuxna grabbar och en galen men väldigt charmig hund. Här blandas allmänna funderingar med en hel del hälsa, härliga resor och livet i stort.


Jag driver även livsstilsmagasinet Du i Fokus (duifokus.se) En salig blandning alltså. Jag kallas oftast för Bullmamma av mina vänner. Redan vid första mötet med Totte två månader tidigare hade han fått mig knäsvag och fjärilarna att flyga runt i magen.


Hon är så bessviken på honom, han var inte den hon trodde berättar en källa. Emma får också ensam vårdnad om parets 1-åriga son. Ensamma mamma söker ” – produktionsbolaget kände till kopplingen. Den här säsongen höll Meter i processen.


Enligt programmets Susanne Nylén var det inget misstag att flera män med tidigare koppling till de ensamma mammorna kom med i årets säsong. Inte blir det bättre när Lisa-Marie plötsligt säger: – Mamma , kommer du ihåg din dejt med killen som bara var tyst? Och ännu värre, det var inte en kille som bara var tyst, det var flera.


Alla kommer känna igen upplägget och man kan säga att vi framför allt kommer gå tillbaka till den känslan som var i de första säsongerna, säger Susanne Nylén, presschef på MTG.

Jag insåg att jag kommer sitta hela sommaren med kryckor, gips och ha sådär kul, jag söker så får det bli som det blir. Jag satt ner och skrev ansökan och sa till mig själv att jag kommer aldrig bli utvald för det är ju hur mycket schnygga hunkiga killar som skulle söka. Varför valde du att börja blogga just på blogg.


Jag läser tidningen intensivt och tycker sajten är fantastisk. Sen tror jag att jag som ung ensamstående mamma kan bidra med nått nytt bland mamabloggarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg