fredag 8 januari 2016

Är han intresserad kroppsspråk

En annan ledtråd är om personen står vänd mot dig med fötterna lätt pekande utåt. En person som är intresserad av dig kommer att visa det i sitt kroppsspråk. Förmodligen är hen noga med att stå vänd mot dig, att rätta till sina kläder och sin frisyr (eftersom hen är noga med att göra ett gott intryck).


Om hen ler mycket är det naturligtvis ett väldigt gott tecken. Så vad säger kroppsspråket ?

Ta chansen, det kan inte bli värre än ett nej (och då är det ändå bra att veta, bryt ihop och kom igen, typ). Skulle du vilja ta ett en fika med mig efter jobbet på tisdag? Och inte bara kroppsspråk. Att skicka sms har blivit allt mer vardagligt och att kunna tolka sms kan också vara bra att kunna. Om det finns någon attraktion i kroppsspråket.


Kvinnor använder sig utav ca sätt (kanske inte alla vid samma tillfälle dock) att hon är. Ett inbjudande och nära kroppsspråk.

Kroppsspråket säger mycket mer om oss än vad vi är medvetna om. En man som är attraherad brukar ha ett öppet och inbjudande kroppsspråk. Han gestikulerar mera, lutar sig framåt och visar aktivt att det du säger är intressant. Ett annat tecken är att han rör vid dig.


Det är en ursprunglig biologisk instinkt och de flesta killar är inte sens medvetna om att de gör det. Hans tår pekar mot varandra Om hans tår pekar mot varandra betyder det att han är lite osäker på sig själv. Så om en kille står med den här posen i baren betyder det att han antagligen är intresserad , men behöver garantier för. Vårt kroppsspråk har med andra ord störst talan och kan avslöja många hemligheter – om man bara kan läsa av signalerna och lära sig vad de egentligen betyder.


Det kan exempelvis innebära att han öppnar dörren åt dig, hämtar en drink åt dig eller lånar ut sin tröja till dig för att hålla dig varm. Känner lite “ Är hon intresserad ? Tolkningen ligger väl där kanske i att kroppsspråket är mer inbjudande, som du beskriver” Föressten tycker jag hela grejen är himlans rolig, eller lite tragisk (jag skäms väl?). I förra delen besvarade jag ett läsarmail ifrån en Anders som undrade om man kan se på en persons kroppspråk huruvida denne är attraherad eller intresserad av en. Om hen gör det så innebär det att hen är intresserad och vill ha fysisk kontakt. Vet du sedan innan om att din flört är lite blyg?


Lugn, i videon nedan har vi listat några tecken på att han är för blyg för att säga det till dig!

Hur vet man egentligen om ens flört är intresserad ? Det lättaste sättet är förstås att fråga rakt ut, men om du inte vill göra bort dig redan på första dejten finns ett mer subtilt knep. Här är sätt som kroppsspråket kan avslöja vad hen känner. Om man funderar på om en kille är intresserad eller inte så ska man titta på hur han är , hur han agerar, hur han tittar, hur han står. Detta med kroppsspråk är spännande!


Om du står och talar med en kille och han tittar på dig, har öppna armar, vänd mot dig samt har sina fötter lätt pekande utåt, så är det bra tecken. Hej, vi hjälper dig gärna! Välkommen att kontakta oss.


Så vet du om han är intresserad Kroppspråket som avslöjar honom Kan man läsa andras tankar? Ja, det går – om du kan tyda kroppsspråket. Jag är nervös inför och under hela intervjun. Det beror på att Henrik Fexeus är tankeläsare.


Tänk om jag gör märkliga ticks eller tänker på helt fel saker. Om han svarar genom att luta sig han me vidrör dig eller ännu bättre om hans huvud rör ditt så är han defintivt intresserad. LÄS MER: LÄR DIG FLIRTA OCH TYDA KROPPSSPRÅK 2. Vidrörning är en viktig indikator när det kommer till att tolka tecken på intresse.


Det är attraktivt att också känna att den vi talar med är på samma våglängd. Med ett likartat kroppsspråk visar vi att vi är på samma planhalva, och att vi ser, märker och söker gemenskap. Givetvis talar vi inte om att det ska vara överdrivna rörelser, eller skapa parodi av något den andre gör medan han eller hon talar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg