tisdag 19 januari 2016

Göteborgs isdansklubb

Göteborgs isdansklubb

Skridskoskolan fungerar som en bra start för alla som vill åka konståkning eller hockey i framtiden. Har ni frågor kontakta Anki Persson p. Det självklara valet för nybörjare. Våra tränare har alla själva varit framsrika åkare och är utbildade på många olika områden som ingår i konståknings sporten.


Göteborgs isdansklubb

Vi använder tillfälliga cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Några cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt. Här kan privatpersoner, föreningar och företag hyra tid.


Flera hallar och banor har också särskilda tider då vem som helst får åka, så kallad allmänhetens åkning. Glädje - Glöd - Gemenskap, vi gör det bra tillsammans. Första gången är en prova på gång och helt gratis!


Terminstart är vecka 2. Välkommen att anmäla er! Det maximala beloppet per dag och fordon är kronor. Skatt tas inte ut helgdag, dag före helgdag eller under juli månad. Läs mer om dagar då trängselskatt. Många bolag går bra men har dålig likviditet.


Det kan bero på att deras kunder. Du kan själv boka hallar och planer för träning, match, cuper, turneringar eller andra idrottsarrangemang. Vår verksamhetsidé är att skapa mötesplatser där unga människor kan växa till sin fulla potential. När och var: Torsdagar 21.


Detta gör vi genom att alla våra verksamheter fungerar som trygga och meningsfulla mötesplatser med ledare som är utbildade för alla inspirera, vägleda och motivera medlemmar och deltagare. Allt konståkare behöver. GÖTEBORGS ISDANSKLUBB. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Leon Lurje Trophy - lag från hela.


Göteborgs Konståkningsklubb Synchro - Konståkning. Meny Svenska Konståkningsförbundet × Hem. I elitserien tävlar Sveriges nationella elitskikt i juniorer och seniorer.


I morgondagarserien tävlar ungdom och ungdom som satsar på en framtida elitutveckling. Morgondagarserien har sina tävlingstillfällen i anslutning till elitserien. Logga in med användarnamn och lösenord.


Tävlingen blev en fin avslutning på den svenska konståkningssäsongen och en framgång både för vår klubb och för vår sport. Förnamn i kristall och Sverigeflagga är tillval som beställs separat nedan. Det är inte första gången som en ishall för konståkning är aktuell, men tidigare har frågan lyfts utan resultat. Alla jackor erbjuds som klubbjackor med olika profileringsalternativ som tryck, brodyr, kristallmotiv med mera.


Göteborgs isdansklubb

Andra produkter som byxor, kjolar och väskor är. Försäljning i butik och på nätet av kläder och utrustning för konståkning samt kläder för dans, gymnastik, cheerleading, tennis och träning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg