fredag 29 januari 2016

Göteborgs kk styrkelyft

Göteborgs kk styrkelyft

Vi ägnar oss åt idrotten styrkelyft , dvs knäböj, bänkpress och marklyft. Damer Knäböj Klass Namn Klubb Res. Göteborgs KK - Styrkelyft. Välkommen till IdrottOnline Klubb!


Grattis - nu har er förening tillgång till IdrottOnline Klubb. Klassisk styrkelyft Efter detta var det dags för styrkelyftarna. GKK-lyftare och gäster från Fysiken AK.


I -fanns Emilia Z och Ellen S som både gjorde debut på flaket, samt även Isabelle K. SM-veckan har gått av stapeln fyra gånger förut, men det är först detta året som styrkelyft finns med på sommarprogrammet. GKK gav sig iväg till Vedum för distriktsmästerskap i Klassisk Styrkelyft , anordnat av Vedum AIS och Borås AK. Nu är det dags att nominera Årets Idrottsförening, RF:s egen kategori i Årets Eldsjäl.


Temat i år är Paraidrott – idrott för alla. Var med och nominera en. Ort Datum 47kg 52kg Catharina Mohlin Kubbe-Norrflärke IF 110.


Då var SM i Styrkelyft över för detta år och vi vill gratulera alla duktiga lyftare från GSK! Och vi vill tacka Linköpings Atletklubb för ett superbra arrangemang! Framförallt vill vi gratulera Emil Elmäng till SM-guld i klass 66kg med en total på 510kg! Vi tränar och tävlar för maxstyrka i knäböj, bänkpress och. Gävle Kraftsportklubb official.


Göteborgs kk styrkelyft

Styrkelyft är en idrott som innefattar tre delmoment: knäböj, bänkpress och marklyft. Vid tävling genomförs grenarna i nämnd ordning. Deltagaren (lyftaren) har tre försök i varje delgren där den högsta godkända vikten i respektive delgren sparas till ett sammanlagt resultat. Distriktsmästerskap i Styrkelyft arrangerades av Vedums AIS och Borås AK i Vedum den oktober. Under SM-veckans femte dag i Sundsvall delades guld ut.


När veckan är slut ska totalt 2nya svenska mästare korats i totalt idrotter. Här kan du läsa om allt som rör styrkelyft och bänkpress under ÖKKs regi. Lag-SM i Örebro för i år kommer komma ut inom en snar framtid i en färdig produktion med alla lyft och mer där till! Lars Hedlun välkänd kraftsportare från Örebro, avled lördagen den juni efter en längre tids sjukdom. Medaljregnet fortsatte under SM-veckans sista dag.


Volkswagen Golf 5-dörrar 1. Ett fint arrangemang i en bra sporthall. Vi fick även med oss våra lyftare i rätt viktklasser, efter mer eller mindre svettande med kost och vätska veckorna före! Förbundssidor International Powerliftning Federation European Powerlifting Federation Svenska Styrkelyftsförbundet Svenska tyngdlyftningsförbundet Norra Norrlands. En sida och kanske mer ett forum för diskussion, information och frågor för styrkelyfts Sverige med eller utan. KK Eleiko är en styrkelyftsklubb med anor från sent femtiotal.


I vår klubb finns det gott om utrustning i form av lösa viker. Här finns även många års samlade erfarenheter av upplägg för träning och tävling i styrkelyft och tyngdlyftning. Jag har styrketränat ganska många år men varit tävlande styrkelyftare i 2år ungefär. Just nu försöker jag få tillbaka lite styrka efter uppehåll och viktnergång i våras. Jag har inga ambitioner att bli världsmästare eller något sånt utan tävlar för att det är roligt och det är så goa människor i klubben.


Man skiljer på de två sporterna styrkelyft och klassisk styrkelyft , även om man oftast bara säger ” styrkelyft ” oavsett vilken man talar om. Skillnaden är att i styrkelyft så är det tillåtet att använda en del hjälpande utrustning och därför säger man ofta ” styrkelyft med utrustning” för att förtydliga vad man menar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg