onsdag 20 januari 2016

Storytel priser

Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få. Starta din provperiod idag! Lyssna och läs obegränsat för 1kr per månad. Prova fritt i dagar!


Här skiljer sig dessa appar åt ganska mycket.

Storytel Sverige Hur kan vi hjälpa till? Vinnare i jämförelsen av pris och abonnemangsform – Oavgjort. Eftersom båda tjänster har klara fördelar gentemot varandra så går det inte utse en vinnare i kategorin. Informationen bygger på dagsaktuellt ägande hos Avanzas kunder och presenteras för bolag som ägs av minst 1kunder.


Om du säger upp ditt abonnemang kan du med andra ord inte använda din e-boksläsare. Abonnemangskravet är förstås en stor nackdel. Men trots sitt stora namn och användarbas så har Stoytel jämfört med andra ljudbokstjänster en del brister.

Eftersom det inte finns olika betalningsnivåer innebär det att allting ingår för priset. Varför behöver jag välja en betalmetod för att ta del av provperioden? Du kan hitta priset för alla våra abonnemangsformer här. Du kan även välja att betala för abonnemanget halvårsvis.


De första dagarna är dock gratis. Under de här åren har samtidigt de två stora streamingtjänsterna för film och tv-serier, Netflix och HBO, höjt sina priser i omgångar. Bonniers fixering vid att sälja enligt principen pris per bok är en allvarlig felanalys.


Boktugg analyserar några intressanta siffror i svaret. Båda apparna går att testa gratis i dagar. Om du efter avslut av tjänsten vill ta del av Ztory igen, eller om du ändrar abonnemangsform, betalar du ordinarie pris för Ztory-tillägget. Hade vi bara velat optimera abonnentsiffran så hade vi lätt kunnat sänka priset så hade den stigit, men vi har valt att hålla kvar de priser som vi har trots prispress på marknaden, säger Jonas Tellander.


På samma sätt som mobiloperatörerna ofta gör. Priset kan annars vara i högsta laget då läsplattan är knuten till en specifik tjänst – och i dagsläget saknar stöd för ljudböcker. Du vet väl att du kan ladda ner och lyssna på dina böcker både i mobilen och surfplattan?


I testet jämfördes bland annat de olika tjänsternas utbu pris , abonnemangsformer, appfunktioner och.

Nästa punkt att titta närmare på är priset för tjänsterna. Spara obegränsat med böcker offline, lyssna när som helst och var som helst! Se till att du har en bra uppkoppling eller använder ett stabilt wifi-nät. Kontrollera att boken har laddats ner till 1 innan du börjar lyssna eller stänger appen. Idag finns det många alternativ för dig som vill lyssna på ljudböcker.


Vi tar tempen på ljudboksmarknaden och jämför de populäraste tjänsterna. Registrera dig som Storelkund idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg