fredag 29 januari 2016

Fotbollsagent lön

Beställ Taxeringskalendern idag med Fri Frakt och Snabb Leverans! Man försöker hela tiden få de bästa kontrakten och det som generar mest pengar till utövaren. Det ligger väldigt mycket pengar i den här branschen eftersom lönen för bland annat en fotbolls- och hockeyspelare har ökat. En Agent får en viss procent av en utövares lön.


Framförallt har lönerna inom fotboll och hockey ökat kraftigt senaste åren. Det finns ju ingen utbildning till det längre, tyvärr. Drömmen om att bli fotbollsagent - inte in det och kan en del. Vägen till fotbollsagent.


Reportage: King möter Skandinaviens bästa fotbollsagent. Med mer än en handfull spelare i den svenska VM-truppen kan Martin Dahlin med rätta kalla sig Skandinaviens ledande fotbollsagent. King hängde på honom under en hektisk helg i Stockholm där såväl gamla som nya VM-hjältar passerade i revy. Varje år genomför vi en löneenkät bland yrkesverksamma medlemmar. Vi sammanställer informationen som lönestatisik.


Som medlem medlem har du tillgång till lönestatistiken som är Sveriges mest heltäckande när det gäller farmaceuternas löner. Börje Lantz var länge Sveriges enda fotbollsagent , men plötsligt hade den cigarrökande skåningen fått en konkurrent värd namnet. Morabito tog klient efter klient, men italienaren hade begränsade ekonomiska kunskaper och behövde en kumpan som kunde hjälpa spelarna med investeringar. Peterson från Norrköping.


Superagenten Jorge Mendes håvar in pengar när storstjärnorna i hans fotbollsstall byter klubbar. Men när Forbes listar idrottsagenterna som tjänat. Med hjälp av hot och matchfixning försöker de tjäna snabba pengar.


Fotbollsagent lön

Kalla fakta kan avslöja ett hemligt agentnätverk som vill ta kontroll över den. Värdet på en talangfull spelare har blivit enormt. Förra säsongen köpte Real Madrid den norska tonårssensationen Martin Ödegaard.


En miljon kronor i veckan, enligt Daily Telegraph. Efter att ha läst om Västerås ekonomiska kris i Sportbladet ringde Anders Carlsson, tidigare välkända fotbollsagent , upp klubben och lovade hjälp. Nu betalar han stjärnan Christian Mattssons lön och har även gått in med ytterligare pengar. Det är en engångsinsats och handlar om ren välgörenhet. Advokatsamfundet kom med ett vägledande uttalande i somras som slog fast att en hel del av de delarna gick emot god advokatsed.


Advokater får inte exklusiva avtal med klienter eller att de förlängs automatiskt och måste dessutom ta betalt per timme och inte som en del av lönen. Svensk fotbollsagent misstänks för ekobrott Mannen beskrivs som ”en av Sveriges mest framgångsrika agenter på senare år”. Det är klart att vi kommer behöva diskutera lön. För till syvende och sist kan det vara lönen som gör att man stannar eller lockas till att jobba i Vivalla, säger Marlene Jörhag (KD) som är kommunnalråd för skolfrågor i Örebro. Nyligen träffade jag en fotbollsagent.


Han har många i sitt stall, i ett lag i Allsvenskan är han agent åt en fjärdedel av spelarna. Fotbollsagenter har som bekant i uppgift att tillvarata spelarnas intresse. Försäkra sig om att de får hög lön , bra villkor och se till att kommer vidare i karriären.


Fotbollsagent lön

Allt om alla våra svenska landslag i fotboll och futsal, såväl seniorer som ungdomar. Startsidan - De senaste nyheterna på allehanda. Lokala nyheter levererat av Mittmedia.


Kent Plunkett, grundaren av Salary. För att lösa problemet tog han reda på det och startade en sida med information om lönerna för alla yrken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg