tisdag 5 januari 2016

Gift vid första ögonkastet hur gick det sen

Vi sa faktiskt båda ja, sen levde vi ihop. Men sen kom vi fram till att vi har så olika värderingar och ser olika på relationer. Det upplevde jag det som, sade Elizabeth. Programidén är enkel: singlar som är ute efter att träffa sin stora kärlek paras ihop och gifter sig. Efter fyra veckor som gifta får de själva välja om de vill fortsätta vara gifta – eller om de ska skilja sig.


Exklusivt för Hänt berättar alla sex deltagare hur de lever i dag. Chockvändningen efter beslutet i tv: ”Vi insåg det båda två” ︎ Dejtade en annan deltagare från programmet – här är sanningen! Många har undrat vilka som skulle lyckas hålla kärleken vid liv och vilka som skulle gå skilda vägar. Svensk Damtidning har pratat med deltagarna och visst har det uppstått ljuv musik under säsongens gång, men även har det varit toner i moll.


Premissen för programmet är enkel: Tre par träffas i tv och gifter sig vid första ögonkastet. Jag ramlade över en artikel om hur det gick för de sex deltagarna som gifter sig med varann i den svenska versionen av tv-serien ” Gifta vid första ögonkastet ”. Inget av de tre paren höll efter inspelningen var slut. I artikeln berättar de varför.


Men idag är paret inte längre tillsammans på grund av allt för stora olikheter. Michael och Louise fullföljde inte ens experimentet, det fanns noll kemi och var dödsdömt från början. I ett specialavsnitt, inspelat nio månader senare, avslöjar paren att två av programmets tre äktenskap gick i krasch. Nu berättar paren om den fyra veckors långa inspelningstiden och hur mycket i SVT-programmet som faktiskt skett på riktigt.


De träffades för första gången på bröllopsdagen och har sedan dess haft upp- och nedgångar i äktenskapet. Bland annat har de gått i parterapi. Hur gick det för paren i den andra säsongen?


Detta är en låst artikel. Hittills har det bara varit presentationer och extremt lösa resonemang kring ihopparandet, och själva bröllopen. Gift vid första ögonkastet ” är slut för säsongen.


Jag vet inte om det kommer att bli fascinerande eller olidligt obekvämt. Eller det förra på grund av det senare. Relationerna i det här programmet är på riktigt.


Norska singlar söker kärleken genom att gifta sig med en total främling. Hur funkar upphovsrätt i SVT Play? En av dem har utsatts för trakasserier och är arg på SVT. Sista delen i mitt skrivande om ” Gifta vid första ögonkastet ” och vi avslutar med Edvin och Matilda. VAD HÄNDE SEN I GIFT VID FÖRSTA ÖGONKASTET – DEL 3. Vad hände sen med dom två?


Jag har lite svårt för människor som är sådär ÖVEREXCALTERADE efter en eller två minuter efter att de träffat en person. Hoppas verkligen det håller mellan Sara och John, det behöver programmet. De andra paren känns körda. Gillar dock gayparet, men det känns som att de inte kommer någonstans.


Gift vid första ögonkastet hur gick det sen

En del par har valt att gå skilda vägar och andra har valt att förbli gifta. Det är tidernas mest ambitiösa dejtingserie. Ett expertteam jobbar hårt för att få ihop supermatchningar.


Men hur har det egentligen gått för paren? Tycker det är så sjukt respektlöst av Sam att söka och BARA tänka sig delta om han skulle bli störtattraherad vid första ögonkastet , det är inte ens det programmet går ut på utan tvärtom, det handlar om att prova en relation med någon man inte SJÄLV valt pga ögonblicklig attraktion utan att istället överlåta till ? Första gången de träffas är vid altaret och sen ska de leva som äkta makar i fyra veckor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg