torsdag 29 oktober 2015

Spotify connect enheter

Kontrollera med tillverkaren om du inte ser din enhet där. Vi håller på att rulla ut Connect till alla men det kommer ta några veckor innan 1 har det. Om du inte ser din enhet där kan du kontrollera med enhetstillverkaren.


Alla enheters programvara är uppdaterad. Du försöker inte spela upp lokala filer.

Du behöver bara välja den enhet som du använder för tillfället. Du kanske har glömt att logga ut från ditt konto på någon annans enhet. Tillgängliga enheter kan variera utifrån land eller region. Genom en uppkoppling till hemnätverket kan man sedan styra uppspelning eller växla mellan kompatibla enheter. Detta underlättar om man till exempel vill dela på ett konto mellan två personer eller dylikt.


Hope you will add this soon. Under tillgängliga enheter på alla mina enheter hemma finns den att välja, men sedan står det bara ansluter. Spotify på högtalare och ljudsystem.

Ett klick på den så får du upp en lista med enheter som du kan skicka musiken till. Välj en aktiv högtalare, förstärkare eller din läsplatta så flyttas musiken till vald enhet. Sitter någon annan och pausar din musik och använder ditt konto utan att du vill det?


Nu har jag letat efter samma sak i mobilen (android) men lyckas inte. A playlist featuring Drake, Eminem, The Notorious B. Musiken stannar aldrig. Lyssna på vilken låt du vill, när du vill, på valfri enhet. Hämta musik som du kan lyssna på offline.


Njut av fantastisk ljudkvalitet. Ingen reklam – bara oavbruten musik. Inga förpliktelser – du kan avsluta prenumerationen när du vill. Stream från Argon är en liten streaming-box som för en liten summa pengar ger streaming till vilken anläggning som helst.


Med gratiskonto kan du styra datorn från mobilen, men med premium funkar det även åt andra hållet. Du kan välja vad som ska spelas men också från vilken enhet. We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes.


På Android- enheter finns det motsvarande inställningar för “Stream” och “Sync”, men vi har i skrivande stund inte tillgång till någon Android- enhet som vi kan ta skärmbilder från.

Klicka på Acceptera inbjudan för att komma vidare. Om din familjemedlem försökt bjuda in dig men du inte fått något e-postmeddelande kan inbjudan skickas manuellt istället. För att det ska fungera krävs det dock att musikanläggningen har stöd för standarden.


Praktiska funktioner Välja ljudläge HDMI-kontrollfunktion Timer för. Kräver en kompatibel mobil enhet och premiumabonnemang där det är tillgängligt. Men sättet vi konsumerar musik har ändrats, och det blir allt vanligare att lyssna via sina mobila enheter - både hemma och på språng. Tanken med att göra tjänsten gratis är att öka användandet.


Samma metod borde gå utmärkt att köra med en billig androidtelefon eller något som är kopplad till förstärkaren med laddaren i som någon tidigare nämnde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg